Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, miért a mű, kicicomázott, k. rvás, butácska lányok iránt érdeklődtök leginkább?
Észrevettem a fiu ismerőseimen (20on éves korosztály), de még az idősebb ismerőseim között is sok pasi a kívül tökéletes, kicicomázott, szolizott nőkre buknak. Az hogy tök ostoba a csaj az lényegtelen nekik, egy a lényeg, hogy legyen jó melle, segge, barna szolizott bőre, szép haja, jó sminkje és ennyi.
Ahhoz képest, hogy mindenhol rinyáltok, hogy ti igazi értelmes, okos, intelligens, kedves, bájos, vicces kívül-belül gyönyörű NŐKre vágytok, ennek ellenére ilyen üresfejű ostoba, végtelenül egyszerű nők után koslattok folyamatosan.
(NEM általánosítás, én ezt vettem észre.)
Azért ez nem konkrétan így van, szerintem. Gondolom, elsősorban külső alapján ítélkezel, ennyi.
Azt meg én speciel kikérem magamnak, amit írtál. :) Járok néha szoliba, sminkelem magam, van műkörmöm és adok az öltözködésemre is, ergo igen, úgy nézek ki, mint akikre gyakran mondják, hogy buta k*va vagy épp h*lye p*csa, de ettől függetlenül visszahúzódó, kedves vagyok, eszem is van, és intelligens is vagyok. Szóval azért nem úgy működik ez, ahogy leírtad. És természetesen rajtam kívül is rengeteg ilyen lány van, akinek hasonló a stílusa, de azért van sütnivalója és normális egyéb téren is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!