Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha tetszik egy férfi és érdeklődtök iránta, akkor sok kérdést tesztek fel neki. Ha nem, akkor nem. Ez igaz?
Elég fontos jele a vonzalmatoknak az a férfi számára, hogy ti is kérdezőek vagytok vele kapcsolatban?
Ha nem tesztek fel kérdéseket egy férfinak, az annak a jele, hogy nem érdeklődtök iránta?
Még egy extra:
Akkor miért beszélgettek tovább olyan férfival, aki nem érdekel titeket? Akinek erőltetnie kell a beszélgetést, hogy hátha talán 1% esély van részetekről hogy mégis érdeklődni kezdtek? Miért nem mondjátok azt hogy "bocsi, ne beszélgessünk mert nem érdeklődöm irántad", onnantól kezdve hogy tudod nem vonzódsz hozzá.
1. Mert az illető az ilyen fórumokon fogja kiélni a nők iránti gyűlöletét, hogy már az első körben elutasítottuk, holott nem is beszélgettünk vele igazán...
2. Elég bunkó lennék, ha egy randi közepén azt mondanám, h "bocs, de nem vagy számomra érdekes és lelécelek".
Amúgy pedig: olyankor is el lehet veszíteni az érdeklődést, ha a pasi csak a munkájáról beszél és az egész olyan, mint egy állásinterjú. Többször végigültem ilyen randikat és bármit kérdeztem, rögtön jött egy "ilyen nekem is volt kollégákkal..." vagy "a munkahelyen mi úgy csináljuk, hogy...". Ilyeneknek hiába teszem fel a kérdéseket, hiába érdeklődöm, egy idő után pszichésen fáradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!