Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk, miért a mű, kicicomázott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, miért a mű, kicicomázott, k. rvás, butácska lányok iránt érdeklődtök leginkább?

Figyelt kérdés

Észrevettem a fiu ismerőseimen (20on éves korosztály), de még az idősebb ismerőseim között is sok pasi a kívül tökéletes, kicicomázott, szolizott nőkre buknak. Az hogy tök ostoba a csaj az lényegtelen nekik, egy a lényeg, hogy legyen jó melle, segge, barna szolizott bőre, szép haja, jó sminkje és ennyi.

Ahhoz képest, hogy mindenhol rinyáltok, hogy ti igazi értelmes, okos, intelligens, kedves, bájos, vicces kívül-belül gyönyörű NŐKre vágytok, ennek ellenére ilyen üresfejű ostoba, végtelenül egyszerű nők után koslattok folyamatosan.

(NEM általánosítás, én ezt vettem észre.)

2016. máj. 24. 23:45
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

De bírom az ilyen értelmes embereket, akik ahelyett, hogy válaszolnak, inkább belekötnek minden sz.rba

TALÁN ONNAN TUDOM HOGY OSTOBÁK, HOGY ISMEREM A CSAJOKAT, ÉS EGYBŐL LESÜL RÓLUK, HOGY MILYEN SZINTEN ÁLLNAK.... ÉS NEM CSAK EGYSZER BESZÉLGETTEM VELÜK, MEG NEM LÁTÁSBÓL ÍTÉLEM EL ŐKET.........

2016. máj. 25. 00:09
 12/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen ismerősi köröd van, mert ez egy instant hülyeség, ismét. Aki nem kisportolt, sármos, borostás férfi egy kisebb földrésznyi egóval, az esőtáncos jár meztelenül lassan, ha talál egy bármilyen külsejű lányt (a jóízlés keretein belül), aki viszonozza a közeledést egyáltalán.
2016. máj. 25. 00:12
 13/26 anonim ***** válasza:
Te egy 10-es listán mennyire tartod magad jó nőnek? Milyen visszajelzéseket kapsz?
2016. máj. 25. 00:31
 14/26 anonim ***** válasza:
37%
No, akkor figyelj! :) Azért ismerkedünk szívesebben a csinos pultos lányokkal, a kicicomázott fodrász csajokkal, a műkörmöket viselő, kisminkelt eladókkal, mert sokkal egyszerűbb gondolkodásúak, ami az egyszerű férfiagy gondolkodásmódjához sokkal közelebb áll, mint egy tanult, művelt, folyton gyanakvó, cselszövéseket feltételező (mert egy nő automatikusan okosnak hiszi magát, ha az egész napja a sorozatos bizalmatlankodásból, kételkedésből áll), merev, nyolcdiplomás sznob szuka felfogásmódja, aki kikéri magának, ha a pórnép közé le kell ereszkednie. Nem nyerő, nálam legalábbis! Persze más férfitársamnak tetszhetnek a művelt, "okos" hárpiák, akik alig várják, hogy lecsaphassanak, ha a férfi vétkezik valamiben.
2016. máj. 25. 00:52
 15/26 anonim ***** válasza:
82%

Engem nem zavar, ha a fiúk a hülye pi-csák után futnak, majd bele buknak és tanulnak belőle, meg egyébként sem érdekel, ki ki után futkos.

Tudod erre mondják, hogy okos a más kárából, hülye a sajátjából (se). :)

2016. máj. 25. 00:55
 16/26 anonim ***** válasza:
15%
Ja és mellesleg ti, azaz az értelmes, okos, intelligens, kedves, bájos nők is a hülye, gyökér, tapló, féreg pasas ölében köttök ki, bennünket olyan pofátlan módon lepattintva, hogy csak pislogunk, úgyhogy ha lehet, akkor inkább a jobb partit választjuk. :D
2016. máj. 25. 01:04
 17/26 anonim ***** válasza:
18%

Megint a ribizlit vitték el helyetted a susnyásba és ezért vagy csalódott igaz?

28 milliomodik ilyen kérdés, köszönjük az észrevételt, kekszet a képernyő jobb sarkában a piros x-nél osztanak.

2016. máj. 25. 01:18
 18/26 anonim ***** válasza:
60%

Pont,hogy az ellentéte vagyok annak,amit leírtál,mégis sokszor megkapom,hogy örülnek,hogy nem vagyok egy plázamacsek.Mindenz férfi oldalról.

Szerintem ez a tizenéves korosztályra vonatkozik inkább.Ott az a menő,aki 14-15 évesen 20 évesnek eladható és úgy cakumpakk az egész lényének elég ribizlis a kisugárzása.Persze tisztelet a kivételnek.

20 év felett meg leginkább az kajtat ilyen csajok után,akinek az igényei kinézet terén az egekben,de b @ szik belőlük leadni,akármennyire ég és föld,még az alapadottságok is.Emiatt fél még köszönni is nekik.Na meg akik egy növény szintjén vannak agyilag.

Off:

Pár esetet én is hallottam,amikor egy plázacicás csajról kiderült,milyen okos és még beszélgetni is lehet vele,de nem ez az általános.Van egy ilyesmi ismerősöm,aki amúgy tök jó indulatú,meg nem is hülye,viszont máig abból indul ki,hogy a kinézet a minden,az agy másodlagos.Lassan 10 éve van itt agyilag,szerintem picit már ciki 23-24 évesen itt lenni agyilag,mint egy 13-14 éves.

2016. máj. 25. 03:25
 19/26 anonim ***** válasza:
Erről egy Móricz novella jut eszembe: Ki szép ki jó.
2016. máj. 25. 07:28
 20/26 anonim ***** válasza:
Ahh eszembe sincs még az átlagosnál sincs esélyem nem még hogy ilyeneknél. Azok csak szexre jok
2016. máj. 25. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!