Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem tudom ezeket a szerinte "apró" dolgokat félvállról venni, mit tegyek?
Kérlek, még az elején megkérlek titeket, h ne jöjjön senki olyannal, h "Ez már mitől felnőtt kategóriába besorolt kérdés, ha ilyen gyerekes?" vagy hasonló oltásokkal, mert mindenkinek más-más az értékrendje és légyszíves tartsátok tiszteletben! :( Nagyon köszönöm! :)
Szóval van az a híres instagram! A párom és én is fent vagyunk rajta. Már a kapcsolatunk előtt is nekem automatikus volt, h megnézem a követőim tetszikeléseit is (ezt azért írom le, mert nehogy valaki belém kössön, h szándékosan kutatgatok, h találjak valamit..) és ilyenkor néha-néha "elkapom" a barátomat, h más nőket tetszikel (ez alatt ilyen félig meztelen képekről van szó, mély dekoltázsos bigék stb) ami nekem akarva-akaratlanul is rosszul esik. Nem 1x próbáltuk ezt megbeszélni, és arra biztatott, h én ezt ne vegyem komolyan, mert semmi jelentősége. Megpróbáltam.. De ilyenkor mindig úgy érzem, h kevés vagyok... Szóval: egyszerűen nem tudom "csak úgy" alapon venni! :( Bármennyire is próbáltam egy "játéknak" felfogni. Tudom, minden ember más és senkit se lehet a másikhoz hasonlítani, így kb. annak sincs jelentősége, h én azt mondom: "Mert én más pasikat ilyen feltűnő módon nem nézegetek, mint ahogy ő a nőket"...
Jobb ötletnek tartom már, h ink. töröljem magam onnan, talán azzal nem lesznek ilyen gondjaim így reggel sem :D
Előre is köszönöm a normális válaszokat! :)
Instagramot nem használok, csak facebookon vagyok fent és a parom is. Szokott nőket lájkolni, de azok vállalható, utcai megjelenésű képek. Semmi dögös macát nem lájkol. Ha ezt tenné, nem tetszene nekem. Ez elég tiszteletlen dolog. Valahogy így állítsd be neki, hogy tiszteletlen.
Ha nem valtozik, repüljön. Lehet a következő húzása az lesz, hogy "a csók nem is megcsalás" vagy "de csak cseten beszéltek a szexről, még nem húzta meg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!