Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyszerűen nem tudom mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy 10 évvel idősebb sráccal,annyira egy hullámhosszon voltunk,hogy hihetetlen,minden tökéletes volt,mindenki mondta,hogy felejtsem el,mert csak hülyének néz,ráadásul a 0-ról is milyen nehéz elkezdeni élni,nemhogy minuszból..neki van 6 millió tartozása,amit nem törleszt,se háza,semmi,munkahelye biztosít számára lakhatást,fizetés után két nappal van,hogy nincs pénze,volt hogy haza a jegyét is én fizettem...volt,hogy vittem neki enni is,amikor főztem,mert tudom milyen ritkán eszik főtt ételt,feltöltöttem a telefonját,csak hogy ő is tudjon hívni,mikor jött mindig készültem.

Aztán én is féltem attól,hogy tényleg csak kihasznál és megszakadt a kapcsolat,nem vettem fel a telefont.

Borzasztóan belebetegedtem,hogy az első ,akibe tényleg szerelmes is vagyok nek lehet velem..mert jobb ,ha távoltartom magam tőle..ígért ő szép jövőt,dehát miből,a csomó adósságból? Tudom,hogy nekem kellene eltartanom magunkat,mert ő van,hogy enni se tud,meg hozzám.sem tudott,mert 20.án már nem volt miből. Akárkit levesz a lábáról olyan hiteles ,tudom nem csak velem volt olyan közvetlen és,hogy egy 32 éves férfi már nem olyan őrülten szerelmes,mikor lekoptattam eltűnt ő is ésengem hibáztatott,hogy ezért nem kell,pedig nem így van..csak tudom,hogy így reménytelen lenne,elég könnyen felkapja a vizet is,az ő felhalmozott adósságát arra fogja,hogy szegény családban nőtt fel..biztosan mást fűzött míg nem beszéltünk,de most újra felbukkant és összetörtem,imádom,vele akarok lenni,mi van,ha tényleg szeret ő is nem csak érdekek fűzik hozzám? Anya azt mondta,ha újra szóbaállok vele mennem kell itthomról,azt mondja egyedül én nem látom,hogy h^lyének néznek..

22/L 32/F

2016. máj. 3. 17:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Hallgass anyádra!

Egy ilyen alak mellett se otthonod, se családod nem lesz, csak túlórák végtelen sora.

32 évesen ennyire vitte: xart se fog elérni, csak lesz még 10 milla tartozása, meg pár gyereket összekefél. Amilyen felelősség teljes...

Ne b.d el az életed.

2016. máj. 3. 17:48
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

ne keresd....hidd el találsz jobbat!!! ez nem szerelem volt,csak idealizáltál,fantáziáltál!

hisz jó élményed nem is volt vele.

2016. máj. 3. 17:53
 3/16 anonim ***** válasza:

Nem szabad bedőlnöd neki,egy borzasztó csapdába készülsz belesétálni ami talán egész életeden át kísértene.Az érzelmeidre játszik és csúnyán el fog bánni veled ha nem felejted el sürgősen.

Ez az első szerelem érzése,nem kifejezetten neki szól,nem belé vagy szerelmes hanem az érzésbe,de ezt valaki mással is átélheted csak az árnyoldalak nélkül.

2016. máj. 3. 18:07
 4/16 A kérdező kommentje:
Utolsó,miért csapda szerinted????
2016. máj. 3. 18:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert ő egy olyan alak aki ilyen nemtörődöm módon éli az életét és folyton másoktól várja,hogy kisegítsék.Te vagy az éppen aktuális áldozata.Nem kétlem,hogy jól érzi magát veled és őszintén jól szórakozik amikor együtt vagytok,de emellett ki is használ téged és egyre többet és többet várna el.

Ő mások farvizén próbál előre jutni és kész történetei vannak a balsorsáról,de 22 évesen nem tehetsz ilyen terhet a nyakadba mert össze fogsz roppanni alatta.

Ő megszokta ezt az életet,ő nem aggóik az adósságok miatt mert semmi miatt nem aggódik.Neki ez a természetes,világ életében így élt,de számodra ez borzasztó lenne és a szerelmed is hamar tovaszáll majd amikor rájössz,hogy csak kihasználnak.

2016. máj. 3. 18:23
 6/16 BlackSword ***** válasza:
100%
Szivem... Tusolj le hideg vízzel, mert fűt a buzgóság... Te szereted oké... De akadjon a torkomon a nokedliszaggató, ha ő szeret Téged... Nem csak akkor húzott másokat amíg nem láttad, hanem amíg veled volt akkor is... Ez egy ilyen típus...
2016. máj. 3. 18:44
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen, milyen moslék alakokba vagytok képesek belebotlani...
2016. máj. 3. 18:52
 8/16 A kérdező kommentje:
Igen,én is gyanítom,hogy mellettem nőzött,de annyira meggyőző és úgy szeretem,hogy kicsit elhittem,hogy nem nőzne mellettem...félek,ha külföldre kimentem volna vele,hogy nagy nehezen kinyögjük a tartozását,otthagyott volna másért,de miért használ ki egy olyat,aki kitartana még így is és a mindene :()
2016. máj. 3. 19:16
 9/16 A kérdező kommentje:
Különösen bántanak mikor pl azt mondta,hogy azért edz,hogy minden nőnek csorogjon a nyála,de csak velem van....ekkor éreztem azt,hogy egy senki vagyok,csúnya,senkinek nem kellenék..pedig számos férfi állítja az ellentétét,mégis szerintek ez lefordítva azt jelenti,hogy tedd össze a két kezed,amiért leálltam veled...hívni se tudott,mert nem volt pénze feltölteni a telefonját,míg el volttűnve sem beszéltünk,ma kaptam egy sms-t. Nincs családja,rokonokkal köszönő viszony maximum...és mostmár van pénz a telefonon? Engem nem hívott,ezek szerint gondolom,ha család,haverok nincs,engem sem.hívott,akkor lehet más is képben van,csak egyikünk sem tud a másikról,facen is lájkolt valami csajt,de le lettek ugatva,hogy mit képzelek,csak barát..azt hittem 32 évesen már kinőtt ebből a lájkolgatásból...
2016. máj. 3. 19:32
 10/16 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy igaz ez a nagy csóróság? Meg az adósság? Lehet, hogy mind csak kamu, amivel az érző szívű lánykákra hatni lehet.
2016. máj. 3. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!