Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem tudom mit tegyek?
Megismerkedtem egy 10 évvel idősebb sráccal,annyira egy hullámhosszon voltunk,hogy hihetetlen,minden tökéletes volt,mindenki mondta,hogy felejtsem el,mert csak hülyének néz,ráadásul a 0-ról is milyen nehéz elkezdeni élni,nemhogy minuszból..neki van 6 millió tartozása,amit nem törleszt,se háza,semmi,munkahelye biztosít számára lakhatást,fizetés után két nappal van,hogy nincs pénze,volt hogy haza a jegyét is én fizettem...volt,hogy vittem neki enni is,amikor főztem,mert tudom milyen ritkán eszik főtt ételt,feltöltöttem a telefonját,csak hogy ő is tudjon hívni,mikor jött mindig készültem.
Aztán én is féltem attól,hogy tényleg csak kihasznál és megszakadt a kapcsolat,nem vettem fel a telefont.
Borzasztóan belebetegedtem,hogy az első ,akibe tényleg szerelmes is vagyok nek lehet velem..mert jobb ,ha távoltartom magam tőle..ígért ő szép jövőt,dehát miből,a csomó adósságból? Tudom,hogy nekem kellene eltartanom magunkat,mert ő van,hogy enni se tud,meg hozzám.sem tudott,mert 20.án már nem volt miből. Akárkit levesz a lábáról olyan hiteles ,tudom nem csak velem volt olyan közvetlen és,hogy egy 32 éves férfi már nem olyan őrülten szerelmes,mikor lekoptattam eltűnt ő is ésengem hibáztatott,hogy ezért nem kell,pedig nem így van..csak tudom,hogy így reménytelen lenne,elég könnyen felkapja a vizet is,az ő felhalmozott adósságát arra fogja,hogy szegény családban nőtt fel..biztosan mást fűzött míg nem beszéltünk,de most újra felbukkant és összetörtem,imádom,vele akarok lenni,mi van,ha tényleg szeret ő is nem csak érdekek fűzik hozzám? Anya azt mondta,ha újra szóbaállok vele mennem kell itthomról,azt mondja egyedül én nem látom,hogy h^lyének néznek..
22/L 32/F
Istenem..... MENEKÜLJ!!!!
Nem vagy normális, ha egyetlen gondolatfoszlányt is pazarolsz rá!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!