Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más is igy gondolja mint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is igy gondolja mint a párom? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy csaj...nagyon szép es beszélget a párommal.ez a lany mar akkor is volt mikor en meg nem is ismertem a páromat.es a napokban szoba kerult ez a lany.es mondta párom h ne kattogjak rajta mert semmi ertelme.mert mindenkinek vannak olyan ismerősei akivel beszélget v találkozik.nekem is es neki is.ezert se jo a masik telefonjaba turkalni mert akkor biztos h egy ket ártalmatlan beszélgetést ő is es en is elcsiphetnenkes ameddig nem rakja be masnak a fa...kat addig felesleges kattognom...es neki az szamit h en h bánik velem v én vele mert abbol mindent lat h mennyire fontos nekem v mennyire nem. de az a lany akkor is gyonyoru:( de abban igaza van h nekem is vannak ismerőseim akikkel beszelek megse akarok tőlük semmit ..
2016. máj. 24. 10:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Es az h tetszett neki egy dolog...de megis megmondta neki h soha nem jonne ossze vele"

Ha tudnád, hányan vannak együtt olyannal, akiről előtte kijelentették, hogy na én vele soha.. Az én férjem is ezzel nyugtatta a rám féltékeny exét, hogy velem biztos soha semmit nem kezdene, mert idősebb is vagyok nála és mindketten kapcsolatban vagyunk mással. Aztán mindketten szakítottunk és mi összejöttünk. Gyakran van ilyen, ilyesmiben ne adj senki szavára.

Viszont tényleg felesleges féltékenykedni. Csak nem azért, mert a párod azt mondja, hogy egy bizonyos valaki nem kellene neki, hanem egyrészt mert ha nem olyan típus, akkor nem fog megcsalni, másrészt ha köztetek minden rendben, akkor nem számít, mennyire szép az a másik lány. Nyilván fantáziál róla néha, de nem ez számít. A fontos az, hogy milyen a ti kapcsolatotok, erre koncentrálj.

2016. máj. 24. 12:01
 12/15 A kérdező kommentje:
Ő tudja h nagyon oda vagyok erte...iszonyu magabiztos emiatt is meg alapvetően egy nagyon eros személyisége van.a munkájában is vezeto szerepet tolt be.nekem ő mindig is egy kérdőjel volt... nem olyan mint az eddigiek akikkel voltam..de pont a napokban vettem eszre mikor nala aludtam h éjszaka nézte ahogy alszom.ha magamból indulok ki akkor ez egy biztos jele annak h ő is biztos abban h velem akar lenni es nem mással...
2016. máj. 24. 12:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Ne legyél ilyen kis naiv.

Rendszeresen találkoznak, de nincsenek együtt, mert a csaj foglalt.

De ha lesz rá lehetősége, le fogja varrni. Nem a pasidon múlt eddig se a dolog, hanem a nőn. Most sorban áll, "talonba tette", és reméli hogy lesz valami. Amint a pasija kikerült a képből,a csaj beengedi a bugyijába, te meg repülsz.

Ha csak barátok lennének, már bemutatott volna titeket egymásnak.

Te meg csak pótlék vagy, hogy legyen kit rendszeresen dugogatni, amíg sorra kerül.

Ha sokat beszél róla, sokat gondol rá. Nő comnent.

2016. máj. 24. 14:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Ugy nem hozza szoba.mikor megismert engem akkor mondta h volt ez a lany de nem jonne vele ossze mert nem bízna benne.beszelnek neha,de ezt a párom nekem is elmondta.es igazabol csak akkor kerul szoba ha megkérdezem h mi van a csajjal.de mondta h ne kattogjak ezen mert felesleges meg nekem is vannak olyan barátaim akikkel beszelek.sot..olyan is van akire meg ő féltékeny
2016. máj. 24. 14:16
 15/15 A kérdező kommentje:
Es amugy nem találkoznak.egyszer találkoztak még valamikor januárban.azota nem
2016. máj. 24. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!