Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is igy gondolja mint a párom? (bővebben lent)
"Es az h tetszett neki egy dolog...de megis megmondta neki h soha nem jonne ossze vele"
Ha tudnád, hányan vannak együtt olyannal, akiről előtte kijelentették, hogy na én vele soha.. Az én férjem is ezzel nyugtatta a rám féltékeny exét, hogy velem biztos soha semmit nem kezdene, mert idősebb is vagyok nála és mindketten kapcsolatban vagyunk mással. Aztán mindketten szakítottunk és mi összejöttünk. Gyakran van ilyen, ilyesmiben ne adj senki szavára.
Viszont tényleg felesleges féltékenykedni. Csak nem azért, mert a párod azt mondja, hogy egy bizonyos valaki nem kellene neki, hanem egyrészt mert ha nem olyan típus, akkor nem fog megcsalni, másrészt ha köztetek minden rendben, akkor nem számít, mennyire szép az a másik lány. Nyilván fantáziál róla néha, de nem ez számít. A fontos az, hogy milyen a ti kapcsolatotok, erre koncentrálj.
Ne legyél ilyen kis naiv.
Rendszeresen találkoznak, de nincsenek együtt, mert a csaj foglalt.
De ha lesz rá lehetősége, le fogja varrni. Nem a pasidon múlt eddig se a dolog, hanem a nőn. Most sorban áll, "talonba tette", és reméli hogy lesz valami. Amint a pasija kikerült a képből,a csaj beengedi a bugyijába, te meg repülsz.
Ha csak barátok lennének, már bemutatott volna titeket egymásnak.
Te meg csak pótlék vagy, hogy legyen kit rendszeresen dugogatni, amíg sorra kerül.
Ha sokat beszél róla, sokat gondol rá. Nő comnent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!