Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! HOnnan tudhatnám meg hogy a párom komolyan gondolja-e a kapcsolatunkat?
Folyton ezen jár az agyam, mert ha együtt vagyunk, akkor minden jó, de elbizonytalanodok ha távol vagyunk egymástól.
Úgy gondolom, ha szerelmes valaki akkor minél több időt igyekszik tölteni a párjával. Mi nem élünk együtt, de mostanában csak a hétvégéket töltöm nála, mert hétköznap nem sikerül összehoznunk a találkozókat. Folyton bevállal ilyen fusi melókat, vagy suli vagy éppen edzés van, így csak a hétvége marad, másfél nap. A hétvégéket mindig ő ajánlja fel, de hát persze, akkor fekszünk le egymással, persze hogy szeretné hogy ott töltsek egy éjszakát :/
Minden nap chatelünk, de nem írja magától hogy hiányzom neki, csak én írom előbb.
Ragaszkodik hozzá hogy majd az ő lakásában lakjunk, de még kijelölve sincs az összeköltözés időpontja "mert még nem szervezte át az életét". Az én albim szóba se jöhet, mert ott van neki a saját, nem kell bérleti díjra is költeni.
Célozgat rá hogy mindig együtt maradunk meg majd gyerekünk is lesz, de én a végtelenségig nem bírom ki hogy ilyen távol vagyunk egymástól. :(
Mindkettőnknek normális munkája van (az övé pár háztömbnyire a lakásától), két külön városban élünk és mindketten közel vagyunk a 30-hoz.
Ő az első komoly kapcsolatom és úgy érzem néha hogy az időmet vesztegetem mert nem érzem hogy haladnánk előrefele a kapcsoltunkban. :( Mit csináljak? Szerintetek szakítani készül azért nem találkozunk hétközben?
25/N
Jaj, ne csináld már, 7 hónap az semmi! :)
Ha újabb 7 hónap múlva is ez a helyzet, akkor már kezdhetsz gondolkodni... semmi baj nincs veletek, komoly kapcsolat lehet ebből! Nyugi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!