Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más is igy gondolja mint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is igy gondolja mint a párom? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy csaj...nagyon szép es beszélget a párommal.ez a lany mar akkor is volt mikor en meg nem is ismertem a páromat.es a napokban szoba kerult ez a lany.es mondta párom h ne kattogjak rajta mert semmi ertelme.mert mindenkinek vannak olyan ismerősei akivel beszélget v találkozik.nekem is es neki is.ezert se jo a masik telefonjaba turkalni mert akkor biztos h egy ket ártalmatlan beszélgetést ő is es en is elcsiphetnenkes ameddig nem rakja be masnak a fa...kat addig felesleges kattognom...es neki az szamit h en h bánik velem v én vele mert abbol mindent lat h mennyire fontos nekem v mennyire nem. de az a lany akkor is gyonyoru:( de abban igaza van h nekem is vannak ismerőseim akikkel beszelek megse akarok tőlük semmit ..
2016. máj. 24. 10:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szerintem kár feltekenykedni mert akit vinni lehet azt visznek is.

Ha a parod nem titkolozik errol a norol akkor nem lehet gond.ha ugy lenne neki hogy te nem tudsz rola akkor kellene hogy kattogj ezen.

Es a feltekenykedes sosem jo mert pont ez teszi tonkre a kapcsolatot es nem az a nő :/

Persze egy bizonyos egeszseges feltekenyseg kell,de nem kell tulzasokba esni.

Es mint mondtad neked is vannak barataid,neki is...

Csak legy vele boldog,foglalkozzatok egymassal es ne egymas barataira feltekenykedjetek :) szeressetek egymast

2016. máj. 24. 10:34
 2/15 anonim ***** válasza:
A kérdésed megválaszoltad.
2016. máj. 24. 10:34
 3/15 anonim ***** válasza:
Igaza van a párodnak.
2016. máj. 24. 10:38
 4/15 anonim ***** válasza:

Teljesen igaza van, feleslegesen féltékenykedsz.

Ne tedd tönkre a kapcsolatot az önbizalomhiányod miatt.

2016. máj. 24. 10:39
 5/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat..es alapvetoen nem vagyok egy nagyon féltékeny típus.van amire igen,de itt inkább bizonyos fokú irigyseget érzek..talan ez a legjobb szo ra..nagyon sok no dolgozik a párommal es en is ugy vallom h nem attol kell felni akiről beszelnek hanem akiről nem...es mikor nem tudtam h h nez ki nem foglalkoztam vele de valamelyik nap lattam egy közösségi oldalon..es tenyleg gyonyoru
2016. máj. 24. 10:40
 6/15 anonim ***** válasza:

Nekem is van olyan lány barátom akit jóval a barátnőm előtt megismertem mégis a barátnőmmel vagyok együtt és szoktam beszélgetni a lánnyal...szerintem attól, mert van párja az embernek, attól még lehetnek ellenkező nemű barátai is...

23F

2016. máj. 24. 10:55
 7/15 A kérdező kommentje:
Igen..csak ő anno elmondta nekem h tetszik neki az a lany..meg találkoztak is anno csak a csajnak van vőlegénye es megmondta neki párom h nem jonne ossze vele mert ha a volegenyet elhagyja miatta akkor sose tudna benne megbízni
2016. máj. 24. 11:00
 8/15 anonim ***** válasza:
Már megint egy troll kérdés, amiben mindig akkor kerülnek elő az egész történetet más megvilágításba helyező, egyébként releváns és fontos "új" információk, amikor a válaszolók nem értenek egyet a kérdezővel, és közös nyafogás helyett normális tanácsokat adnak. Gratulálok!
2016. máj. 24. 11:25
 9/15 A kérdező kommentje:
Normalis tanácsok voltak es egyet is ertek veluk...tenyleg en keritettem nagy fenekete a dolognak mert az a fontos h velem van es a hisztimmel nem szabadna elronatnom a dolgot es teny h nekem is vannak barátaim akikkel beszelek....
2016. máj. 24. 11:41
 10/15 A kérdező kommentje:
Es az h tetszett neki egy dolog...de megis megmondta neki h soha nem jonne ossze vele
2016. máj. 24. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!