Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is igy gondolja mint a párom? (bővebben lent)
Szerintem kár feltekenykedni mert akit vinni lehet azt visznek is.
Ha a parod nem titkolozik errol a norol akkor nem lehet gond.ha ugy lenne neki hogy te nem tudsz rola akkor kellene hogy kattogj ezen.
Es a feltekenykedes sosem jo mert pont ez teszi tonkre a kapcsolatot es nem az a nő :/
Persze egy bizonyos egeszseges feltekenyseg kell,de nem kell tulzasokba esni.
Es mint mondtad neked is vannak barataid,neki is...
Csak legy vele boldog,foglalkozzatok egymassal es ne egymas barataira feltekenykedjetek :) szeressetek egymast
2016. máj. 24. 10:34
A kérdésed megválaszoltad.
2016. máj. 24. 10:34
2016. máj. 24. 10:38
Teljesen igaza van, feleslegesen féltékenykedsz.
Ne tedd tönkre a kapcsolatot az önbizalomhiányod miatt.
2016. máj. 24. 10:39
5/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat..es alapvetoen nem vagyok egy nagyon féltékeny típus.van amire igen,de itt inkább bizonyos fokú irigyseget érzek..talan ez a legjobb szo ra..nagyon sok no dolgozik a párommal es en is ugy vallom h nem attol kell felni akiről beszelnek hanem akiről nem...es mikor nem tudtam h h nez ki nem foglalkoztam vele de valamelyik nap lattam egy közösségi oldalon..es tenyleg gyonyoru
Nekem is van olyan lány barátom akit jóval a barátnőm előtt megismertem mégis a barátnőmmel vagyok együtt és szoktam beszélgetni a lánnyal...szerintem attól, mert van párja az embernek, attól még lehetnek ellenkező nemű barátai is...
23F
2016. máj. 24. 10:55
7/15 A kérdező kommentje:
Igen..csak ő anno elmondta nekem h tetszik neki az a lany..meg találkoztak is anno csak a csajnak van vőlegénye es megmondta neki párom h nem jonne ossze vele mert ha a volegenyet elhagyja miatta akkor sose tudna benne megbízni
Már megint egy troll kérdés, amiben mindig akkor kerülnek elő az egész történetet más megvilágításba helyező, egyébként releváns és fontos "új" információk, amikor a válaszolók nem értenek egyet a kérdezővel, és közös nyafogás helyett normális tanácsokat adnak. Gratulálok!
2016. máj. 24. 11:25
9/15 A kérdező kommentje:
Normalis tanácsok voltak es egyet is ertek veluk...tenyleg en keritettem nagy fenekete a dolognak mert az a fontos h velem van es a hisztimmel nem szabadna elronatnom a dolgot es teny h nekem is vannak barátaim akikkel beszelek....
10/15 A kérdező kommentje:
Es az h tetszett neki egy dolog...de megis megmondta neki h soha nem jonne ossze vele
Kapcsolódó kérdések: