Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már szerelmesek rib@@ncba?
Figyelt kérdés
Eleinte csak összejártunk 1 lánnyal akinek elég szép múltja van. Megcsalások, párhuzamos szexkapcsolatok...Időközben egymásba szerettünk. De tudom,hogy ez véges lesz mert aki párhavonta mással szexelget,meg párhuzamosan 2vel,az nem fogja sokáig bírni velem. Bár aztmondja,hogy tőlem mindent megkap,de tudom,hogy ez véget fog érni meg fog unni. Hogyan tudnák kiábrándulni belőle és megelőzni,hogy idővel megcsaljon és utána üres hónapokat,éveket hagyva maga után az életemből.2016. máj. 21. 12:09
11/11 anonim válasza:
Én nem degradálok r ibancnak olyan nőket akik szerettek csak úgy össze-vissza szexelgetni - mondjuk a megcsalások aggasztóak. Ha azt mutatja és állítja, hogy téged megszeretett és komolyat akar akkor adj neki esélyt és ne egy r ibancként tekints rá. Ha mégis megcsal vagy vmi nem tetszik, szakíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!