Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, pasik ha szerelmesek vagytok egy nobe platoian, azaz nem vagytok egyutt akkor?
Figyelt kérdés
Szoval ha szerelmesek vagytok egy nobe es erzitek h kolcsonos, de a korulmenyek miatt meg nem vagytok egyutt akkor megnezitek a feszbuk profiljat?
Mondjuk ha sok olyan kommentet lattok a fotoja alatt ami kvazi a not dicseri az milyen erzest kelt bennetek?Egyebkent a no nyilvanvalova teszi a kommentekben, hogy koszoni a bokokat de az osszes illetovel csak haverok, szoval nem flortol masokkal kommentekben sem:-))
Fokepp 30-40 pasik valaszat varom, de barki irhat:-)
2016. máj. 10. 18:27
3/8 anonim válasza:
Teljesen normálisan fogadom,semmilyen érzéseket nem vált ki belőlem ami szép azt illő dicsérni.32F
4/8 anonim válasza:
Én nem használom a facebook-ot,így a kérdésedre a válasz az,hogy nem nézem meg.:)
5/8 BlackSword válasza:
Istenem, plátói szerelem, facebook... Dedó kettő...
6/8 Titusztitusz válasza:
Mondjuk egy ilyen helyzetben nekem kifejezetten jól esne ilyesmi dolgokat olvasni az adott hölgy részéröl, márminthogy a nevezett hölgy "nem flörtöl senkivel sem, és mások kommentjeiért ŐT felelősség nem terheli,és senkivel nincs semmilyen szexuális jellegü kapcsolata"... Szóval egy ilyen leírást olvasni alighanem nagyon-nagyon örvendetes élmény lenne nekem,viszont mivel nincs "fészbukom", hát nemnagyon fenyegetne a veszély szerintem, hogy ilyesmit volna módomban olvasni bármikor is...
7/8 anonim válasza:
Alig várom, hogy kimenjen a divatból a "fészbuk"...
8/8 anonim válasza:
Ez jó:-) Nekem 36 évessel ismerkedem, de nincs facebook-ja, rólam meg nincs kép fenn. Szegény mekkorát csalódhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!