Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már szerelmesek rib@@ncba?
Ismét egy olyan fiúcska, aki a múltat veszi alapul és az alapján ítélkezik.
Az miért nem lehetséges, hogy korábban csak kiélte magát és veled már szeretne normális kapcsolatot?
#2 Istenem, de sötét vagy. Tuti, hogy valami randa megcsalt s z a rdarab lehetsz, aki még azt is undorítónak tartja, hogy az aktuális barátnőjének korábban volt már barátja és neadjisten lefeküdtek...
Szánalmas vagy.
-Zzzz- nevű felhasználó..
Nekem mondhatod,én ilyeneket nem csinálok,szóval ezek is inkább pasikra jellemzők..
Erre mondják azt hogy kutyából nem lesz szalona ;)
Ha azt akarod hogy összetörjön nyugodtan gyere vele össze, ha fiatal nem fog megváltozni amugy se egyik percről a másikra, hiába mondja aki szabadelvű az az is marad ;)
Igen. Én is úgy voltam vele, hogy "a múlt az múlt". Szerelmes lettem, elvileg mondjuk ő is. Aztán egy szép napon megcsalt. Szóval jól megjártam, de én voltam a hülye, hogy összejöttem vele. Persze rögtön szakítottam, és azóta sem beszélünk.
#4: senki nem vonja kétségbe a jogát ehhez, de attól még a ribi kifejezés erre az életvitelre vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!