Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már szerelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már szerelmesek rib@@ncba?

Figyelt kérdés
Eleinte csak összejártunk 1 lánnyal akinek elég szép múltja van. Megcsalások, párhuzamos szexkapcsolatok...Időközben egymásba szerettünk. De tudom,hogy ez véges lesz mert aki párhavonta mással szexelget,meg párhuzamosan 2vel,az nem fogja sokáig bírni velem. Bár aztmondja,hogy tőlem mindent megkap,de tudom,hogy ez véget fog érni meg fog unni. Hogyan tudnák kiábrándulni belőle és megelőzni,hogy idővel megcsaljon és utána üres hónapokat,éveket hagyva maga után az életemből.
2016. máj. 21. 12:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%

Ismét egy olyan fiúcska, aki a múltat veszi alapul és az alapján ítélkezik.

Az miért nem lehetséges, hogy korábban csak kiélte magát és veled már szeretne normális kapcsolatot?

2016. máj. 21. 12:11
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
#1: Istenem, de sötét vagy. Tuti, hogy valami papucspasi lehetsz, aki még a 100. alkalommal is képes megbocsájtani egy csajnak, hisz biztos vagy benne, hogy a 101. alkalomra már megváltozik...
2016. máj. 21. 12:15
 3/11 anonim ***** válasza:
En is voltam ilyen helyzetben, de nem tudom, hogy oldottam meg. Bocsi.
2016. máj. 21. 12:15
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Ettől még nem riban@ ,a lányoknak is van joga szórakozni
2016. máj. 21. 12:16
 5/11 anonim ***** válasza:
37%
Utolsó van joga szórakozni csak nem azzal aki nem szórakozni akar! Ha csak azt akar akkor ne áltassa a fiút hanem mondja meg neki hogy csak szexelni akar vagy most épp egy kis kedvességre vágyik de semmi komoly. Aztán meg ha nagyon szórakozni akar, ott vannak a swinger klubok, illetve ha erre nyitott a párja akkor pár cserés vagy több szereplős szexre is van lehetőség a A MÁSIK TUDTÁVAL. Ehhez nem feltétlen kell megcsalni csak keressen olyat aki ugyanígy gondolja. Sokaknál működik ez.
2016. máj. 21. 12:23
 6/11 anonim ***** válasza:
42%

#2 Istenem, de sötét vagy. Tuti, hogy valami randa megcsalt s z a rdarab lehetsz, aki még azt is undorítónak tartja, hogy az aktuális barátnőjének korábban volt már barátja és neadjisten lefeküdtek...

Szánalmas vagy.

2016. máj. 21. 12:31
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

-Zzzz- nevű felhasználó..

Nekem mondhatod,én ilyeneket nem csinálok,szóval ezek is inkább pasikra jellemzők..

2016. máj. 21. 12:40
 8/11 anonim válasza:
17%

Erre mondják azt hogy kutyából nem lesz szalona ;)

Ha azt akarod hogy összetörjön nyugodtan gyere vele össze, ha fiatal nem fog megváltozni amugy se egyik percről a másikra, hiába mondja aki szabadelvű az az is marad ;)

2016. máj. 21. 12:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen. Én is úgy voltam vele, hogy "a múlt az múlt". Szerelmes lettem, elvileg mondjuk ő is. Aztán egy szép napon megcsalt. Szóval jól megjártam, de én voltam a hülye, hogy összejöttem vele. Persze rögtön szakítottam, és azóta sem beszélünk.

#4: senki nem vonja kétségbe a jogát ehhez, de attól még a ribi kifejezés erre az életvitelre vonatkozik.

2016. máj. 21. 13:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Menekülj!!!!!
2016. máj. 21. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!