Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megtalálni az igaz szerelmet amikor az emberek leragadnak a külsőségeknél?
Oké, honnan veszed, hogy létezik ez az igaz szerelem?
Honnan veszed, hogy neked pont hogy részed lesz benne?
A statisztikák szerint erre akkor is kevés az esélyed, ha szép egyed vagy, de a kérdésed alapján még ebben is küzdesz bizonyos kihívásokkal.
Tudod, ha citromot kapsz az élettől...
Szerintem ez koltoi tulzas.Amugy sokfele szerelem van,hany olyan part ismersz akik mondjuk 10-20-30eve egyutt vannak es total boldogok? Csak a tinik hisznek az igaziban es az orok szerelemben.A harmadik majd belehalok ebbe a szakitasba uuugy faj utan rajossz h mindig van tovabb es jon ujabb szerelem.
A kulsosegekkel pedig itteni facer pasik indokoljak a sikertelenseguket.Max 30eves korig fontos az embereknek extran a kulso a parkeresesben.Aztan mar sokkal fontosabb h passzoljanak a parjukkal es legyen a szemuknek kellemes a latvany.Akinek azert nem kellesz mert nem te vagy Zac Efron az valszleg nem ia teged keres hanem egy idealt.
Ertem en h olyan jo lenne ha mindenkinek Pamela Anderson (25eves koraban) lenne a csaja es napestig nezne meg addig dugna ameddig mozog de valojaban az embereknek egy megerto tarsra van szukseguk aki elfogadja es szereti oket a nyunyusegeikkel egyutt.Fiuknak es lanyoknak is.Aki itt rinyalnak h nem kellenek senkinek mert nem eleg izmosak vagy tul magasak vagy nem eleg jokepuek, azok valojaban nem eleg ramenosek,vaganyak,erdekesek,okosak az adott csajhoz.Igenis a normalis csajok normalis pasikat akarnak maguk melle.Ha jol nez ki, az bonusz.Ha hasznalhato meretu a farka,remek,ha nagy az bonusz.Ha szep a szeme,klassz ha hozza meg van egy ezer wattos mosoly,bonusz.Szerethetoek vagytok fiuk es elfogadhatoak es igenis van aki ertekeli az apro kedvessegeket nem csak a bmw-t a popi ala.De ahhoz nektek is meg kell latni a sok kirakatbaba helyett a hatterben megbujo kedves amde nem topmodell alaku es szepsegu lanyokat, akikben van potencial es talan meg humorosabbak es bujosabbak is mint az elobbiek.Ha mindenki a kulsosegekre bukna kihalna az emberiseg.A szepseg mulando.Az ecsethaj lekonyul az uszodaban,a gyiktestu borotvalt fiuk pedig nem tudjak megvedeni a csajaikat ha baj van. Ennyit akartam elmondani Vietnamrol:)))
1. Mindenkinek fontos, hogy a párja valamennyire tetsszen neki (nem másoknak, neki).
2. Én azt veszem észre, hogy az emberek inkább a szűk környezetükben ragadnak le, pl. nem mozdulnak ki otthon, vagy csak a saját közvetlen lakóhelyük környékéről akarnak párt találni, ahol lehet, hogy nagyon minimális az esély, kényelmesek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!