Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti a párkapcsolatban hogy álltok az ajándékozáshoz?
A barátommal másfél éve vagyok együtt. Nekem rendkívül fontosak az ünnepek: szülinap, névnap, karácsony, évforduló. Náluk a családban a karácsony a hangsúlyos, a többi ünnepet általában leszarják, félválról kezelik.
Nálam nem az ajándék drágasága a lényeg, hanem maga a gesztus, hogy meglepett a szülinapomon, ünnepekkor stb...
A barátomat, mikor megismertem, neki akkor volt a 30. születésnapja, és kb. 2 hét ismerettség után én megünnepeltem vele, kb. 10 ezret költöttem sütikre, csillagszóróra, piákra... rá 2 hónapjára volt az én 20. születésnapom, amire nem kaptam tőle semmit, mert nem volt pénze... mikor szóvá tettem még ő sértődött meg, és elég nagy balhék voltak belőle, és én voltam a rossz, de azt mondta ha lesz pénze megünnepeljük. Hát erre nem került sor. Karácsonykor már egy nagyon szép ajándékkal kedveskedett, és én is neki. Majd jött megint a szülinapja, amire megint vettem szép ajándékokat, meg sütit meg csillagszórót, és még az anyukájával tortát is sütöttem neki. Rá 3 hónapjára, a szülinapomra, egy reklámzacskóba adta oda este 10kor az aznap gyorsan összevásárolt cuccokat.
Nem esik jól, hogy ennyire nem tisztel engem, még egy csokor rózsával sem képes meglepni....Most lesz megint a szülinapja, és vettem 2 könyvet, füstülő tartót, meg 2 tasak füstölőt, ez megint olyan 9-10 ezer ft. Anyám azt mondta nem vagyok nomrális.
Nektek mi a véleményetek, én reagálom túl ezeket? Vagy fiuk, ti hogy álltok az ajándékozáshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!