Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk, ti a párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ti a párkapcsolatban hogy álltok az ajándékozáshoz?

Figyelt kérdés

A barátommal másfél éve vagyok együtt. Nekem rendkívül fontosak az ünnepek: szülinap, névnap, karácsony, évforduló. Náluk a családban a karácsony a hangsúlyos, a többi ünnepet általában leszarják, félválról kezelik.

Nálam nem az ajándék drágasága a lényeg, hanem maga a gesztus, hogy meglepett a szülinapomon, ünnepekkor stb...

A barátomat, mikor megismertem, neki akkor volt a 30. születésnapja, és kb. 2 hét ismerettség után én megünnepeltem vele, kb. 10 ezret költöttem sütikre, csillagszóróra, piákra... rá 2 hónapjára volt az én 20. születésnapom, amire nem kaptam tőle semmit, mert nem volt pénze... mikor szóvá tettem még ő sértődött meg, és elég nagy balhék voltak belőle, és én voltam a rossz, de azt mondta ha lesz pénze megünnepeljük. Hát erre nem került sor. Karácsonykor már egy nagyon szép ajándékkal kedveskedett, és én is neki. Majd jött megint a szülinapja, amire megint vettem szép ajándékokat, meg sütit meg csillagszórót, és még az anyukájával tortát is sütöttem neki. Rá 3 hónapjára, a szülinapomra, egy reklámzacskóba adta oda este 10kor az aznap gyorsan összevásárolt cuccokat.

Nem esik jól, hogy ennyire nem tisztel engem, még egy csokor rózsával sem képes meglepni....Most lesz megint a szülinapja, és vettem 2 könyvet, füstülő tartót, meg 2 tasak füstölőt, ez megint olyan 9-10 ezer ft. Anyám azt mondta nem vagyok nomrális.

Nektek mi a véleményetek, én reagálom túl ezeket? Vagy fiuk, ti hogy álltok az ajándékozáshoz?

2016. máj. 19. 16:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha próbáltál vele őszintén beszélni, akkor nem tudom, mit vársz. Rég baj van, ha már taktikázni kell, szerintem ahol az értelmes beszélgetés nem segít, ott kicsi az esélye, hogy más eredményes lesz. Megpróbálhatod, hogy úgy állsz hozzá, ahogy ő hozzád, de ha neki nem fontos az ajándékozás, akkor nem lesz rá hatással, én pl hálát adnék az égnek, ha mások elfelejtenék az én névnapom meg a többi marhaságot, nem érezném magam ösztönözve, hogy nagyobb ügyet csináljak a dologból.
2016. máj. 19. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!