Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem legmélyebb plátoi szerelmét élem évek ota, miközben párkapcsolatban élek. Ti hogy birjátok ezt elviselni?
Hát ez tényleg eléggé nehéz helyzet lehet. Nyilván mindkettőtök meg akar maradni a saját kapcsolatában, és eszetek ágába sem jut, hogy felégessetek magatok körül mindent, és "megszökjetek". Ez teljes mértékben érthető.
Viszont az én véleményem az, hogy Te nem kapsz meg mindent a feleségedtől, amire vágysz. Félre ne érts, nem szeretném degradálni a házasságodat. Viszont ami tény, az tény.
Amit a hölgy iránt érzel, az pedig szerintem szimpla fellángolás, az imént említett ok miatt. (Nem kapod meg, amire vágysz)
Szerintem ülj le a feleségeddel, és beszéld meg vele, hogy már nem ugyanaz a a házasságotok, mint rég, és próbáljatok úgymond "újítani". Ha ennyire kitartó vagy, akkor valószínűleg nagyon szereted a feleségedet, és ha ez így van, akkor ahhoz is elég kitartó leszel, hogy együttes erővel helyretegyétek azt, ami nem jó a kapcsolatotokban.
Sok sikert. :)
Ez sima külső vonzalomnak hangzik.
A feleséged már nem vonzó a számodra? Esetleg szebbnek látod ezt a nőt?
Szerintem jó úton jársz, ne legyél h.lye.
Ne misztifikáld túl ezt a nőt. Pont attól lesz izgalmas hogy azt hajtogatod magadban hogy ezt nem szabad. Amit meg nem szabad az rögtön kell.
Próbálj kevesebbet találkozni vele. Újítsátok a házasságotokon, szexuális életeteken. (randizzatok, izgalalmas közös programok pl.: wellness kettesben, páros masszázs, utazás kettesben, éjszakai hajózás a Dunán, szabadulós játékok, szexuális játékszerek, jelmezek, új pózok, új helyszínek).
Gondold végig mit szeretsz a feleségedben, miért szerettél bele, mik a legjobb tulajdonságai, első csók, első szex stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!