Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktátok becézni egymást a párotokkal?
Figyelt kérdés
2016. máj. 17. 20:30
11/21 anonim válasza:
A férjem a vén zsidó,én meg pi c s a!:)
12/21 anonim válasza:
Én őt Danikának, drága Daninak, Dani drágának, édes-kedves-drága Daninak, vagy csak simán Daninak. :DDDDD Hehe! :D
Ő engem cicának, vadmacskának, csillagomnak, csillagos egemnek, kicsimnek, stb. :D
De amúgy, nálunk ez változni szokott, mikor milyen becenévre kapunk rá. :) Meg ha valami nem tetszik, pl. nekem ez a cica, akkor arról igyekszem leszoktatni. :P
14/21 anonim válasza:
Kicsikém, Bájoska, Csillagom, Édes, Szépségem, Szexkirálynő :) , MILF, Asszonykám, Cukorka, Királynő, Hölgyecske, Nőcikém, Cicuska
15/21 anonim válasza:
Párom mindig Picimnek hív, én őt nem szoktam becézni.
16/21 anonim válasza:
Picikém,édesem,bogárszeműm,kiscicám,cicám,gazellám,bogyóm,csinicicám,szerelmem
17/21 anonim válasza:
Mások előtt edi, életem,
Kettesben ill SMS vagy éppen telefonon: punci, puncisom, szívem....
szerette is :)
18/21 anonim válasza:
Jobboska, jobb kezecske vagy csak simán kezecském.
19/21 anonim válasza:
Én manó,drágám Ő szerelmem.
Oszt kifújt....:)
20/21 anonim válasza:
Csabika te bika :))) Kicsim, dilis, ah a többi nem publikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!