Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves meleg fiúk, ti amikor megnézitek a Titanicot a barátotokkal/párotokkal, akkor ti szoktatok sírni? (főleg a végén) és ha igen, mi váltja ki a sírást?
Nem sírtam rajta, de mar vagy 1000 éve nem lattam. Sem en sem pedig a barátom nem vagyunk erzelgosek, tehát valószínű, hogy egyikünk sem sírna rajta.
De amugy azert mert melegek vagyunk, ugyanolyan normalis fiúk is. Akik nem az érzékeny kategóriába tartoznak
18f
én nem ítélem el a melegeket, sőt!
ezért nem kell félni attól, hogy valaki érzékeny vagy nem.
csak az érdekelne, hogy ti mitől sírtok a filmnél, ha sírtok.
:)) éljen a LGBT!!!
Nekem hangulatfüggő, hogy mikor vagyok kicsit érzelmesebb, bújósabb és mikor vagyok én az erős racionális férfi (párommal ebben is tök jól kiegészítjük egymást).
Az az igazság, hogy ha heterok közti szerelmet látok egy filmben az kb. hidegen hagy, de ha azt látom, hogy egy meleg pár szereti egymást, akkor az valahogy jobban megérint. :)
24f m
Nem nagyon sírok, évente 0,2 sírás az átlag.
"éljen a LGBT!!!"
Juhúúú éjjjenéjjenéjjen.. (szánalmas)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!