Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik párkapcsolat, ami jo, annak ellenére, hogy az egyik fél agressziv, veszekedős, tombolos, a másik szelid?
Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 23:15
1/10 anonim válasza:
Elég merész lenne kijelenteni, hogy nincs. De ha valaki mélységében ismer több millió párkapcsolatot, hát hadd mondja...
2/10 anonim válasza:
Biztos van, attól még nem jó az ilyen
4/10 anonim válasza:
Volt egy nagyon temperamentumos kolléganőm, aki mindig nagyon könnyen felhúzza magát, mindig lehetett látni rajta, ha felbosszantották egy idióta e-mailben, hogy mindjárt robban, legalábbis munka során találkoztam ezzel az arcával, a férje állítólag pont az ellentéte, de jól megvannak együtt.
5/10 anonim válasza:
Létezik. Felismerhető, hogy az ilyen kapcsolatban lévők szeretnek rossz időben is napszemüveget hordani. Aztán relatív, hogy ez igazából mennyire is jó.
(Ha olyannal akarsz összejönni, akkor ébresztő. Bár, valószínűleg úgysem fogsz hallgatni rám.)
6/10 A kérdező kommentje:
a napszemüveges dolgot hogy érted ? :) nagyon érdeke, mert akikre gondolok, tényleg MINDIG abban vannak :):)
2016. máj. 16. 01:27
7/10 pörölycápa válasza:
Biztos van olyan, az hogy valójában mennyire jó a 2 félnek az kérdéses. Én szelíd, csendes emberként nem tudnék elviselni egy veszekedős embert, azt sem igazán szeretem, ha valaki felemeli a hangját velem, mert mindent meg lehet normálisan is beszélni szerintem. De ha a szelíd embert nem zavarja hogy állandóan le van ordítva, akkor neki gondolom jó így...
8/10 anonim válasza:
A napszemüveg a monokli eltüntetéséhez kell.
10/10 anonim válasza:
Én tombolok párom nyugodt. Jól működik amíg nem idrgesít fel.
A kapcsolatunk elején azctetszett h le tudott nyugtatni, de mára megunta és inkább otthagy....amitől még idegesebb leszek...de én is elmegyek valahová és mikor hazamegyünk mindent higgattan átbeszélünk. Ha akkor is sikerül felhúznom magam akk megyünk még egy kört. Így több napos vitáink vannak amibelég kimerítő de utána nagy kibékülés és love :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!