Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt kéne minden pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt kéne minden pasinak tennie, ha igazán tudna szeretni?

Figyelt kérdés
[link]

2016. máj. 14. 12:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Én ezt tettem. Az lett a vége, hogy elhagyott a barátnőm, szóval nem biztos, hogy ez a helyes út.
2016. máj. 14. 12:23
 2/11 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés így most olyan, mintha a pasik nem tudnának igazán szeretni, és mintha kizárólag ezzel a gesztussal lehetne ezt kifejezni, tehát aki szereti a másikat, annak kötelező lenne ezt csinálnia.

- A férfiak tudnak szeretni. Attól, hogy téged épp nem szeret valamelyik, nem biztos, hogy neki nincsenek érzései, lehet, hogy csak nem illetek össze.

- Ez egy nagyon cuki kis gesztus, de hihetetlenül közhelyes és elcsépelt. Nekem nem tetszene, ha a páromtól ezt kapnám ajándékba, mert a csapból is ez folyik, millió helyen láttam már, olvastam már, hallottam már, legyen kicsit eredetibb.

- Attól, hogy valaki ezt teszi, és ezt mondja, még egyáltalán nem biztos, hogy tényleg szeret.

2016. máj. 14. 12:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát persze. Egy lánynak vittem virágot az életemben. Akkor már 1,5 hónapja randizgattunk, ismerkedtünk és volt 10-nél több találkozónk. Én már a barátnőmnek tekintettem őt. Én 22, ő 20 éves volt.

Akkor volt a szülinapja, úgyhogy vittem neki egy rózsát. Két nappal később szakított velem.

Azóta nem vagyok ilyen hülye fa-.sz, mint akkor voltam.

24/F

2016. máj. 14. 12:52
 4/11 anonim ***** válasza:
sose vennék neki művirágot :s
2016. máj. 14. 12:57
 5/11 anonim ***** válasza:
41%
Az ilyen romantikus dolgok a legjobb módjai egy nő elriasztásának.
2016. máj. 14. 13:00
 6/11 Titusztitusz ***** válasza:
Hát...Nemis tudom...Nekem az ilyesmi már émelyítően nyálas dolog lenne...És én sohase csinálnám így a dolgokat...
2016. máj. 14. 13:03
 7/11 anonim ***** válasza:

Én kaptam rózsát már páromtól és nagyon örültem neki. Értékeltem a gesztusát és nem tartom "elcsépeltnek". Nem ez a feltétele hogy elhiszem szeret e vagy ilyen hülyeségek, de jól esett.

21L

2016. máj. 14. 13:07
 8/11 ~OnLány~ ***** válasza:
Basszus, majdnem elsírtam magam, milyen édes. :))
2016. máj. 14. 14:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem attól, hozzá told egy virágcsokrot a szavakhoz attól még ugyan az a helyzet, hogy azok a szavak csak akkor érnek valamit ha tettek is igazolják.
2016. máj. 14. 14:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Közhelyes és brutálisan nyálas.

Az általánosítás már megszokott itt, azt már ki sem kell emelni.

Nem mellesleg a mai modern nők jó része nem igényli ezt, érthető okokból, elriasztja őket. Egy férfi legyen férfi, és ne egy nyálas szájú pincsikutya.

2016. máj. 15. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!