Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt kéne minden pasinak tennie, ha igazán tudna szeretni?
Ez a kérdés így most olyan, mintha a pasik nem tudnának igazán szeretni, és mintha kizárólag ezzel a gesztussal lehetne ezt kifejezni, tehát aki szereti a másikat, annak kötelező lenne ezt csinálnia.
- A férfiak tudnak szeretni. Attól, hogy téged épp nem szeret valamelyik, nem biztos, hogy neki nincsenek érzései, lehet, hogy csak nem illetek össze.
- Ez egy nagyon cuki kis gesztus, de hihetetlenül közhelyes és elcsépelt. Nekem nem tetszene, ha a páromtól ezt kapnám ajándékba, mert a csapból is ez folyik, millió helyen láttam már, olvastam már, hallottam már, legyen kicsit eredetibb.
- Attól, hogy valaki ezt teszi, és ezt mondja, még egyáltalán nem biztos, hogy tényleg szeret.
Hát persze. Egy lánynak vittem virágot az életemben. Akkor már 1,5 hónapja randizgattunk, ismerkedtünk és volt 10-nél több találkozónk. Én már a barátnőmnek tekintettem őt. Én 22, ő 20 éves volt.
Akkor volt a szülinapja, úgyhogy vittem neki egy rózsát. Két nappal később szakított velem.
Azóta nem vagyok ilyen hülye fa-.sz, mint akkor voltam.
24/F
Én kaptam rózsát már páromtól és nagyon örültem neki. Értékeltem a gesztusát és nem tartom "elcsépeltnek". Nem ez a feltétele hogy elhiszem szeret e vagy ilyen hülyeségek, de jól esett.
21L
Közhelyes és brutálisan nyálas.
Az általánosítás már megszokott itt, azt már ki sem kell emelni.
Nem mellesleg a mai modern nők jó része nem igényli ezt, érthető okokból, elriasztja őket. Egy férfi legyen férfi, és ne egy nyálas szájú pincsikutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!