Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem azt, hogy engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy engem kerül a szerelem?

Figyelt kérdés
Már 22 éves vagyok, párkapcsolatom sosem volt. Csak 2 rövidebb (kb. 1 hónap) "kapcsolatban" volt részem, de mind a kétszer hülye érvekkel mondhatni leráztak a srácok. És mind a kettőjüknek az volt a válasza, hogy a hiba nem bennem van. Érzem, hogy egy társra van szükségem, akire számíthatok, és aki viszont számíthat rám, akit szerethetek, és viszont szerethet. De már kezdem feladni a reményt, és kezdem azt gondolni, hogy a hiba talán mégiscsak bennem van, csak azt nem tudom, hogy mi lehet a gond, hisz választ erre a kérdésemre sosem kaptam. Már néha sírni tudnék ettől az érzéstől. Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy még van rajtam kívül valaki, aki hasonló cipőben jár, mint én? Már tényleg nem tudom, hogy mitévő legyek.

2016. máj. 11. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:

A válasz benned van, keresd meg. A hiba ugyanúgy benned is meg van, nem vagy tökéletes, te is hibázol!

Kezdj el foglalkozni önismerettel, hasznodra fog válni.

Ha magadat megismered, az összes embert is megismered ezáltal!

Ha már 22 évesen feladod, akkor már veszítettél. Előtted az élet, még csak most kezdődik. Nem egy kiélt vén p..csa vagy, aki már fél lábbal a sírba van!

Nem lehetsz ennyire negatív és pesszimista? Egyébként ez a hozzáállás a kisugárzásodon is látszódik, úgyhogy ezen is javítsál!

2016. máj. 11. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne butáskodj.

22 éves vagy.

Milyen remény?

Szinte el sem kezdődött még az életed.

Valóban,a megoldás ott lesz benned.

Gondold végig az eddigieket, fel a fejjel :)

2016. máj. 11. 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Így van még el sem kezdődött az életed, majd ha 40 évesen leszel ilyen helyzetben akkor kezdj el aggódni.

Amúgy nem csak téged kerül a szerelem, én például azt érzem sokszor, basszus nincs olyan nő akivel bármit is el tudnék képzelni. Mikor tettszik valaki amint elkezdünk beszélgetni olyan dolgok derülnek ki amik miatt nem akarok tőlük semmit:) Vagy épp tök jól eldumálunk aztán kiderül van barátja... Szóval nehéz dolog ez.

2016. máj. 12. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!