Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kit választanátok? 20/L
Van egy fiú az életemben szerelmes vagyok belé és sose tudtam neki nemet mondani vannak időszakok hogy rendszeresen összejárunk szexelni, de sajnos ebben kis is merül a kapcsolat. De 2 hónapja megismertem egy másik fiút már 3-4x találkoztunk és vele viszont nagyon egymásra találtunk elmondtam neki olyanokat is amit még a legjobb barátnőim előtt is félek és egy átmulatott buli után le is feküdtem vele, de nem érzek iránta olyan mély érzelmeket mint az előbbi iránt.
Ti hogyan döntenétek?
1. fiú: összejárunk szexelni, de sajnos ebben kis is merül a kapcsolat....
2. fiú: de nem érzek iránta olyan mély érzelmeket mint az előbbi iránt
"" Ti hogyan döntenétek? ""
ööööö.... most már megtartanánk mind a kettőt és folyna a szex orrbaszájba
+1, a #6oshoz. Egy jó kis gangbang nem is létezhet 4 fő alatt.
26/F
Ên azt vâlasztanàm, hogy keresek egy tanàrt, aki korrepetàl ès megtanìt a mondatok tagolàsàra.
Amùgy értelmetlen a kèrdès: az elsővel szexben kimerül a tudomàny. Tehàt ő komolyat nem akar, akkor mi az, hogy melyiket vâlasztanânk? Mintha mindkettő küzdene èrted...
Egy biztos: Nem az eszedèrt "szeretnek"...Könnyen dönthető vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!