Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit láthat bennem és miért szeret engem? Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen barátom lehet.
Egy átlagos, szürke, félénk kisegér vagyok. Szemüveget viselek és fogszabályzóm is van. Nehéz életem volt. Apám alkoholista, pokollá tette az életünk. Talán ezért is vagyok zárkózott és félénk.
Anyagilag sem álltunk a helyzet magaslatán. Szerettem volna óvónő lenni, de sajnos nem volt pénzem. Érettségi után dolgoznom kellett, jelenleg is egy nagy áruháznál vagyok pénztáros.
Velem szemben a párom diplomás, nyelveket beszél és jól keres. Sportos és helyes is. El sem tudom képzelni mit láthatott meg bennem, egy teljesen más világot képvisel. Az előző barátom megcsalt és kihasznált, ehhez képest a tenyerén hordoz.
Elmondhatatlanul boldog vagyok, mégis értetlenül állok. Még álmodni sem mertem volna ilyen barátról. Nálam sokkal szebb és okosabb nőket is simán találhatna.
Apuval szemben is megvédett, amikor nálunk járt. Már tervezgetjük az összeköltözést. Picivel több, mint fél éve vagyunk együtt. Soha ennyi figyelmet és törődést nem kaptam még. Néha azon agyalok, ezt hogyan érdemelhettem ki és mit láthatott meg bennem?
Annyi negatívummal találkoztam mind az életben, mind itt az oldalon. Nem szeretnék senkit sem megbántani vagy bosszantani, de itt állandóan azt írják, hogy az átlagos emberek ne reméljenek semmit. Akkor ez mégsem igaz?
Huszonkét éves vagyok egyébként.
Szia!
Örülj neki és legyetek sokáig nagyon boldogok.
Véleményem szerint az igazi szerelem az amikor az ember nem a másiknak a külsejébe a pénzébe és a családi befolyásába szeret, hanem magába az emberbe.
Tudod ha valaki a másiknak külsejébe szeret bele csak az elég rossz, mivel a külső szépség múlandó vagy változik.
Ha viszont az ember a másikba önmagáért szeret bele a lelkébe akkor az erős dolog. Mert akkor ha változik is az élethelyzete az embernek a másik elfogadja hiszen a másikat önmagáért szereti.
Igen tisztában vagyok vele hogy sajnos a mai társadalom mi korosztályunk 80%-nak csak a külső számít meg az kinek mije van ami egy téves nézett sajnos.
Örülj neki hogy ilyen párod van aki téged szeret.
Sok Boldogságot!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!