Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az, hogy az első csók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, hogy az első csók ösztönösen jön majd, hogy hogyan kell csinálni? Egyszerűen nem tudom elhinni és kezdek parázni.

Figyelt kérdés

Pár nap múlva lesz esedékes a 2. randim egy fiúval (aki idősebb nálam, tehát valószínüleg tapasztaltabb már e téren) és félek, hogy most már elérkezik az első csók ideje..17 éves vagyok, ez eddig kimaradt az életemből, de most annyira félek, hogy elbénázom és többet nem is találkozom a fiúval, mert már az első randin is annyira zavarban voltam, hogy még a beszélgetés is olyan volt, hogy ő kérdezett én válaszoltam :D

Hogy kell csinálni, mikor lehet látni, hogy meg akar csókolni, mik a jelek?

Segítsetek kérlek, nem akarok beégni!

2010. aug. 14. 18:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
erre én is kiváncsi vagyok.ugyanebbe a helyzetbe vagyok XD
2010. aug. 14. 19:00
 2/15 anonim ***** válasza:
Tényleg ösztönösen fog jönni, közel hajol hozzád akkor valószínűleg meg fog csókolni, ne parázz, csináld azt amit ő nem tudod elrontani :)
2010. aug. 14. 19:01
 3/15 anonim ***** válasza:
Pedig tényleg így van.Én sem hittem. Tedd azt amit az érzéseid diktálnak.Nem olyan nagy tudomány ez.Jó csókolózást.:)
2010. aug. 14. 19:02
 4/15 A kérdező kommentje:

jó de mi az?

nem akarom hogy kinevessen, és annyira nem tudom elképzelni, hogy én hogy fogok ebben a helyzetben alkalmazkodni :D

hu, elsőnek, jó, hogy nem csak én vagyok az egyedüli :)))

2010. aug. 14. 19:02
 5/15 anonim ***** válasza:

amikor látod h odahajol, kezdi elfordítani a fejét, lehunyja a szemét. szerintem egyértelmű.

elsőre senki nem profi. nem is ez a lényeg, szard már le:) élvezni kell.

2010. aug. 14. 19:04
 6/15 anonim ***** válasza:
2010. aug. 14. 19:23
 7/15 anonim ***** válasza:
ok, ösztönösen egyszercsak csókolózni fogsz, de hogy hogy kell, az nem... az én pasim azt mondta, "olyan aranyos volt", estelen voltam, de hamar belejöttem :) a 3. már bátrabb volt
2010. aug. 14. 19:52
 8/15 anonim ***** válasza:

először csak puszi a szájra aztán egyre közelebb, igazából (illúzióromboló így leírni, de:) harapdálod, szopogatot hol a felső, hol az alsó ajkát, aztán összeér a nyelvetek (az először vadító érzés) a nyelveddel benyalsz a felsőajka mögé (ez nagyon jó tud lenni)

innenől megy minden

és nem kell sok nyál -mmint túl sok, az guszti

2010. aug. 14. 19:56
 9/15 anonim ***** válasza:
és a legfontosabb, hogy nyugodj meg, ne parázz, csak lazán
2010. aug. 14. 19:58
 10/15 anonim ***** válasza:

saját megfiygelés: ha megnyalja a száját, de csak egy kcisit, akkor csókolózni szeretne...(száraz szájjal eléggé rossz elkezdeni a csókolózást...az nem olyan vérpezsdítő..mondjuk előbb utóbb ígyis úgyis nyálasak lesztek:P de ha szereted simán elviseled...sőt élvezed h a nyála rajtad van!:D)

vagy ha a szeme sarkából figyel

ha pl a szemöldökét huzogatja neked...:P

esetleg melléd igazodik h lesmároljon..

és menni fog nyugiii...nem kell rögtön nyelvest, mondjuk kétlem h az idősebb srác nem így fogja csinálni...először fura lesz h más nyelve van a szádba....de jolesz nyugi..és te is tudni fogogd, legalábbis kapisgálni h mit kell csinálnod...

sok szeerencsét :)

14Ł

2010. aug. 14. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!