Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, hogy az első csók ösztönösen jön majd, hogy hogyan kell csinálni? Egyszerűen nem tudom elhinni és kezdek parázni.
Pár nap múlva lesz esedékes a 2. randim egy fiúval (aki idősebb nálam, tehát valószínüleg tapasztaltabb már e téren) és félek, hogy most már elérkezik az első csók ideje..17 éves vagyok, ez eddig kimaradt az életemből, de most annyira félek, hogy elbénázom és többet nem is találkozom a fiúval, mert már az első randin is annyira zavarban voltam, hogy még a beszélgetés is olyan volt, hogy ő kérdezett én válaszoltam :D
Hogy kell csinálni, mikor lehet látni, hogy meg akar csókolni, mik a jelek?
Segítsetek kérlek, nem akarok beégni!
köszi mindenkinek!
Igen, pont ezen gondolkoztam, hogy annyira nem hangzik romantikusan ez, hogy harapdálom meg szopogatom a másik ajkait :D
uhh, az idősebb pasik akkor rögtön nyelves csókkal kezdenek? :$
nem,kell félni,tényleg:))
elég valószínű,hogy rögtön nyelves lesz,de csinálhatod úgy is,hogy először csak az ajkaidat mozgatod és kicsit átrakod a nyelved a szájába...aztán már belejössz;):)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!