Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan reagálnátok férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok férfiak, ha pontokba szedné a nő, hogy mi bántja egy laza kapcsolatban?

Figyelt kérdés
nem indult lazának, csak mivel a férfinek kevés ideje van igy inkább dolgozik, család és barátok az első helyen, atán közben közben én is, de én szeretnék tőle többet, és van egy csomó dolog amit sosem vitattam meg vele, de valójában bánt..mint hogy mások többet tudnak róla mint én..és stb. De arra gondoltam leirom, mert ha mellettem van máris elfelejtem, hogy mi bánt. csak attól félek elmondom, s megmondja ez van, ha nem tetszik tovább léphetsz, de a szokásos válasza az, hogy jó, majd meglátjuk. Ilyen esetekben eljut a férfiak agyához, amit mondunk, mondanék, vagy csak üres beszéd?
2016. ápr. 30. 19:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Nézd, fordítsuk meg a helyzetet:

Ha a te jó kis friendzone-ban tartott csóri hódolód eléd állna és problémázna a sanyarú sorsa miatt, próbálna sarokba szorítani, hogyan reagálnál?

2016. ápr. 30. 19:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Az, hogy összeszeded, mi esik rosszul, és elmondod, mindenképpen jó ötlet.

Viszont lehetséges, hogy nem fogja érdekelni, mert ez neki tökéletesen megfelel így.

A gond az, hogy félsz, hogy hogyan reagál! A jelek szerint te egyáltalán nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban jelenleg, és attól félsz, hogy elveszíted? Pedig a lényeg ez: vagy jobb lesz attól, hogy elmondod, hogy vége lesz. De te mindenképpen jól jársz. Utóbbi esetben azért, mert nem kell egy önző taplóval lenned, aki tojik a te igényeidre.

2016. máj. 1. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!