Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor feküdjek le vele?
Figyelt kérdés
Nem régen jöttünk össze, de előtte találkozgatunk egy hónapig kb. Szeretem őt és úgy érzem ő is engem, de nem akarom túl korán odaadni magam. Tegnap picit bepróbálkozott, de mondtam neki, hogy ezzel még várni szeretnék. Megértette. De ettől függetlenül már nagyon vágyom rá csak félek, hogy még túl korai lenne. 19/L2016. ápr. 30. 18:05
1/3 A kérdező kommentje:
Találkozgattunk*
2016. ápr. 30. 18:06
2/3 Kenzo Tenma válasza:
Amikor úgy érzed, hogy már nem korai. Ha szeret, akkor megvár.
3/3 anonim válasza:
19 éves vagy, felnőtt. Mire vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!