Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti jöttetek már össze legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti jöttetek már össze legjobb fiúbaráttal?

Figyelt kérdés

Van egy fiúbarátom, kb 3 éve ismerem. Iszonyatosan jó a kapcsolatunk, 100%-os feltétel nélküli bizalom van közöttünk. Együtt járunk bulizni(azaz egy társasággal), régebben csináltunk egymásnál alvós-filmezős esteket, de voltunk már mozitól kezdve tényleg mindenféle programon. Minden közös bennünk. Zenei ízlés, filmek, játékok, hobbik, minden. Bármiről tudunk beszélni és tényleg kivétel nélkül MINDIG ott vagyunk egymásnak jóban-rosszban. Sokszor összekapunk mert makacsok vagyunk, de mindig kibékülünk.

A barátságunk elején én tetszettem neki, többet akart de ezt letudtuk zárni és barátok maradtunk. Azóta neki is és nekem is volt pár kapcsolatunk.

Mindenki szerint tökéletes páros lennénk és ezt én is tudom, mert tényleg minden passzol. Egyedül az a gond, hogy nálam a legtöbb kapcsolat eddig fellángolás volt és mind elmúlt 1-2 hónap után. Viszont ha összejönnék vele és nála is ez történne nem tudnám megbántani. Nagyon szeretem és tudom, hogy azután barátok se maradhatnánk és tönkretenném lelkileg. Ezen felül külsőre nem is vonz túlzottan, pl nem tudom elképzelni, hogy hozzábújjak meg ilyesmi.

Szerintetek ne agyaljak ezen csak bízzam a sorsra? Nagyon fontos nekem, és tudom, hogy bár "túllépett" a hozzám fűzött érzésein de bármikor összejönne velem, ha én is szeretném. De elveszíteni, megbántani semmiképp nem akarom a hülyeségem miatt.

2016. ápr. 18. 17:30
 1/5 A kérdező kommentje:
(én 18L, ő 21F)
2016. ápr. 18. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Majdnem szó szerint ez történt velem meg a párommal.

Szerintem vágj bele, nekünk azóta is jól működik a párkapcsolat. Négy éve vagyunk együtt.

Jó, ez nem azt jelenti, hogy nektek is ugyanígy lesz, de én meglépném azt a bizonyos lépést! :)

2016. ápr. 18. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én barátom nem kimondottan legjobb fiúbarát volt, valahol a haver és a fiúbarát között.

Szerelmes lett belém idővel, és annyira lelkes volt, úgy csillogott a szeme, hogy végül nem törtem össze a vágyait, és rábólintottam, hogy próbáljuk meg.

Az elején én sem tudtam elképzelni, hogy összebújjak vele, vagy úgy tekintsek rá mint egy pasira, de idővel ez megváltozott. Nem bántam meg semmit, örömet okoztam neki azzal, hogy megélhette velem a szerelmét és ő pedig nekem, hogy egy nagyon édes, aranyos fiú lehetett a barátom.

Már 2 éve vagyunk együtt.

Szerintem te se gondolkozz sokat, utána azon fogsz kattogni, hogy mi lett volna ha...

Van, hogy ki kell emelni valakit a barátságzónából, mert nem odavaló, hanem melléd. :)

2016. ápr. 18. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy nagyon jó fiú barátom, akivel összejöttünk. Sajnos kapcsolatban nem passzoltunk, ellenben mivel mindent meg tudtunk beszélni, pár hónap kihagyás után újra barátok lettünk. Ő sajnos még kicsit emészti magát a dolgon (szerinte kár volt összejönni, én nem így gondolom, sokat tanultam abban a kapcsolatban), de ő ilyen típus. Majd feldolgozza lassan :)

De amúgy, ha nem vonzódsz hozzá, miért akarsz összejönni vele? Kicsit úgy hangzik, mintha elkeseredett és magányos lennél párkapcsolat téren és ezért akarod magadra erőltetni. Ez viszont nem tisztességes egyikőtökkel szemben sem. Szerintem ne agyalj rajta. Ha érzelmeket kezdesz táplálni iránta, akkor próbáld meg vele.

2016. ápr. 18. 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem véletlenül legjobb fiú barát, sok közös sok azonosság, meg ilyenek sorolhatnám igazából.

Szerintem jól meg lesztek. Hajrá.

2016. ápr. 18. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!