Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A lányok miért titkolják, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért titkolják, ha tetszik nekik egy fiú?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a barátnőik tudnak róla, de a fiú elől rejtegetik.

2016. ápr. 16. 08:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem volt olyan hogy tettszett egy srác régen és általában kinevetett vett komolyan !Mugy meg nem csodálkozom hogy a nök többsége nem mondja el a kiszemelt pasinak hogt tettszik meg bonzó stb mivel a legtöbb még gyerekes és nem tudja hogy MIT akar!
2016. aug. 3. 14:49
 12/20 anonim ***** válasza:
37%
Nekem volt olyan hogy tettszett egy srác régen és általában kinevetett nem vett komolyan !Amugy meg nem csodálkozom hogy a nök többsége nem mondja el a kiszemelt pasinak hogy tettszik meg vonzó stb mivel a legtöbb még gyerekes és nem tudja hogy MIT akar!
2016. aug. 3. 14:51
 13/20 anonim ***** válasza:
44%

A kakas kergeti a tyúkot a baromfiudvarban. A tyúk gondolkozik:

- Hagyjam magam? Áh, nemjó, akkor kvának fog tartani. Szaladjak tovább? Akkor meg frigidnek. Inkább elbotlok...

2016. aug. 23. 22:41
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha nincs viszonzás, borzasztó kellemetlen tud lenni..!
2016. aug. 23. 22:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert úgy vagyunk vele, hogy lehet hogy jobb úgy minden nap összefutni vele, hogy csak szenvedsz mert teljesen odavagy érte, mint bevallani neki hogy mit érzünk és teljesen hülyén érezni magunkat utána.

És egy picit ott az az elvárás is hogy a fiúk kezdeményeznek.

2016. aug. 23. 23:02
 16/20 anonim ***** válasza:
67%
félünk h azt hiszi a srác h könnyen adjuk magunkat :)
2016. aug. 24. 19:14
 17/20 anonim ***** válasza:
84%

És ilyenkor történik az, hogy beadják a derekukat olyan pasiknak, akik náluk kezdeményeznek és beléjük próbálnak szeretni, ami meg az idő előrehaladtával meg is történik. Nem olyan nehéz az. Pár alapvető kritérium teljesül, egy kis vonzalom és az idő megoldja a szerelmet is.

De amikor egy lánynak bejön egy fiú, a "nem jelzéssel" sem veszít sokat, hisz ez is csak fizikai vonzalom a legtöbb esetben. Hisz minden így kezdődik.

ERGO!! Tök mind1, hogy a lány nem kezdeményez. Hisz, ha nem is azzal a személlyel, akit kinézett eleinte, de majd később, mással megtalálja a szerelmet. És bocsánatot is kérek, mert ez nem a kérdésre volt válasz, csak gondolat nyilvánítás.

2017. jan. 6. 20:41
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én anno azért titkoltsm el mert tudtam és a sajàt szememmel làttam hogy engem csak fűzött mert visszaakarta szerezni az exét !Én csak testileg tetszettem neki mig az exét aki a gyerekkori szerelme volt abba fülig szerelmes volt !Szóval ez helyzet függő is !
2017. jan. 6. 21:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Mert nem mindegy hogy veled akarjàk fêltékennyé tenni a szeretett nőt vagy fordítva !Elso esetben te szendvetsz persze ha beleéled magad na meg ha szerelmes vagy akkor plàne a màsodik esetben meg a màsik fél!
2017. jan. 6. 21:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert tisztaban vagyok vele, hogy egyoldalu.
2018. aug. 3. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!