Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A lányok miért titkolják, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért titkolják, ha tetszik nekik egy fiú?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a barátnőik tudnak róla, de a fiú elől rejtegetik.

2016. ápr. 16. 08:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Attól függ, h hány évesekről van szó :D

Anno pl. én kezdeményeztem a páromnál... :D

2016. ápr. 16. 09:00
 2/20 anonim ***** válasza:
86%
A fiuk is szoktak de amugy szoktunk apro jeleket afni viszont az mar a ti problematok h ha nem veszitek.
2016. ápr. 16. 09:51
 3/20 anonim ***** válasza:
92%
Én azért, mert biztos vagyok benne, hogy ez a vonzalom csak egyoldalú, tehát tuti, hogy neki én nem tetszem. Akkor meg fölösleges kínos helyzetbe hozni magam.
2016. ápr. 16. 10:46
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
#3 a fiúk pont ezért szokták titkolni
2016. ápr. 16. 11:21
 5/20 anonim ***** válasza:
54%
Félünk az elutasítástól.
2016. ápr. 16. 11:34
 6/20 anonim ***** válasza:
85%

Mert félünk az elutasítástól, és inkább nem mondjuk el az adott srácnak, hogy tetszik.

Na meg az is benne lehet a pakliban, hogy elmondod neki, ő visszautasít, aztán másnap valahogyan mindenki (!) hirtelen megtudja, hogy tetszik neked az a srác és ezzel kezdenek el "cseszegetni".

2016. ápr. 16. 14:44
 7/20 anonim ***** válasza:
76%
Én nem játszok ilyesmit, határozott típus vagyok és van egy egészséges önbizalmam is, szóvalha valaki tetszik vagy látom, hogy én tetszem egy srácnak akkor simán kerek perec megmondom a tutit :) 👊💪
2016. máj. 1. 22:55
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

"A fiuk is szoktak de amugy szoktunk apro jeleket afni viszont az mar a ti problematok h ha nem veszitek."

Már bocs, de ha neked tetszik egy pasi, és azon bukod el, hogy nem tudod ezt értelmesen a tudtára hozni, akkor az bizony a te problémád is.

2016. júl. 20. 23:07
 9/20 anonim ***** válasza:
40%

#2-es .

Es szerinted azt a sok "vak" ferfi megerti?

Komolyan mondom mar testbeszedrol szolo konyveket kell olvasni,hogy az ember vegye az apro jeleiteket. :D

2016. aug. 2. 22:08
 10/20 anonim ***** válasza:
48%
Nekem volt olyan hogy tettszett egy srác régen és általában kinevetett vett komolyan !Mugy meg nem csodálkozom hogy a nök többsége nem mondja el a kiszemelt pasinak hogt tettszik meg bonzó stb mivel a legtöbb még gyerekes és nem tudja hogy MIT akat!
2016. aug. 3. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!