Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kikerülni, aki tetszik, ha mindennap látom?
Régóta tetszik egy kolléganőm. Többször odajött beszélgetni,együtt cigizni. Néha finoman flörtöltünk, szóban, mailben.
Én úgy tudtam, hogy nincs barátja, ezért úgy gondoltam közeledek felé. Meg hát mindig kérdezgetett rólam is.
Ma reggel egy férfival jött dolgozni és mondták a többiek,hogy hát van neki barátja már két éve.
Nekem sosem mondta.
Most tehát szeretnék visszahúzódni. Lehetőleg úgy hogy ne lássa,hogy nekem ez nem volt szívderítő élmény megtudni,hogy foglalt.
De hogy lehet ezt kulturáltan megoldani?
Idétlenül jönne ki,ha most hirtelen nem állnék meg beszélgetni meg nem válaszolnék,ha ír.
folytasd amit eddig csináltál, nem volt benne semmi konkrét dolog, ha abbahagyod akkor lesz feltűnő h te többet akartál és végleg elzárod magad elől az utat.
Lehet h amikor szakít a barátjával te jöhetsz majd a képbe. Nyugodtan folytasd amit eddig... pláne ha nem volt semmi konkrét utalás. A flört simán belefér, ne legyél félénk.
#1: Vajon a kérdezővel is ezt fogja csinálni két év múlva, ha esetleg összejönnének? Érted, mire célzok. Kezd lanyhulni a kapcsolat, aztán a háta mögött flörtölget majd mással. Máris nem tűnik annyira korrektnek, mi? :)
Kérdező: szerintem meg ne folytasd a "nyomulást", flörtölést. Nyugodtan beszéljetek, dumáljatok, tartsátok a verbális kapcsolatot, abból nem lesz baj, de azzal a bizonyos ismerkedős "piszkálódással", utalgatásokkal hagyj fel. Ha ő is csinálja, ne reagálj rá, ennyi. A lány kapcsolatban van, és ez tőle sem korrekt, hogy a párja háta mögött veled incselkedik.
Ezt mondjuk nem értem. Ha már össze nem jöhetsz vele, attól még beszélni miért ne beszélgethetnétek? Vagy ez nálad így működik, ha egy csaj tetszik, beszélgettek, haverkodtok stb, majd ha kiderül, hogy foglalt, akkor hirtelen 180 fokos fordulat és többé szóba sem állsz vele? Érdekes logika.. Ez lesz a feltűnő..
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!