Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy egy teljesen más típusú lányba/srácba szeretettek meg, mint akit az ideálotoknak gondoltatok?
Ugye, mindenkinek van egy "típusa", például kék szemű, alacsony,hosszú haj vagy magas, helyes, szőke stb.
Ennek ellenére ha találkozol egy olyasvalakivel akire egyáltalán nem (vagy részben nem) illik az elképzelésed, mégis azt érzed, hogy nem érdekel. Fordult már elő veletek ilyen? Mennyire volt nagy "eltérés" a között, amit idealizáltatok és a között, ahogyan az illető tényleg kinézett?
Épp most van ilyen kapcsolatom. :D Mindig a magasabb, világosbarna hajú pasik tetszettek, és 4 dolgot láttam kb kizáró oknak: ha egy pasinak hosszú haja van, ha szakálla van, ha cigizik, illetve ha autómániás. (Oké, utóbbi nem külső)
A barátom ugyan nemrég levágatta a haját rövidre, és leszokott a cigiről, de mind a 4 "kizáró tényező" megvolt nála, mikor beleszerettem. :D
Neki meg nem igazán tetszenek általában a vékonyabb lányok, illetve nem szereti a vállig érőnél rövidebb hajat.. Én vékony vagyok, és állig érő hajam van.
Szépen egymásra találtunk :D Imádjuk egymást :)
22L és 23F
Pont ilyen a mostani barátom. :)
Nekem a magas, vékony, fekete hajú, zöld vagy kék szemű fiúk az ideáljaim. A barátom tőlem max. egy fejjel magasabb, világos barna hajú, barna szemű, a testalkata viszont pont olyan, amilyenért odáig vagyok (kicsit szálkás, vékony). Szimpatikus volt az első találkozásunk óta, de egy ideig csak barátként tekintettem rá, aztán mire összejöttünk szerintem szerelmesebb voltam belé, mint ő belém, pedig neki az első perctől kezdve tetszettem.
A külső tényleg nem sokat számít, persze igénytelen fiúval sosem jönnék össze.
Nem.
Van egy szint, az alá nem adok. Ha mégis szóba állok az illetővel, az csakis a pénze miatt van. Ja, és az ilyen ne érezze magát különlegesnek, inkább figyelj jobban bankkártyádra. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!