Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti gondoltatok már arra, hogy akkor ütköznek ki a legjobban a problémák egy kapcsolatban, ha nincs az az elsöprő nagy szerelem?
Igazából a kezdetekkor sincs meg az az igazi érzés. Persze jól indulnak a dolgok, de titkon tudod, hogy nem vagy szerelmes. Illetve érzed azt is, hogy a párod sem szerelmes és az elején sem volt meg,ami kell. Mégis összejöttetek, hátha sikerül.
Úgy gondolom, ha már a kezdetektől nagy szerelem van, akkor valahogy nem ütköznek ki a problémák, mert tényleg annyira szeretitek egymást, hogy nincs sértődés, bántás szándékosan és akkora ellentétek sem.Szerintetek? Régebbi kapcsolataimon gondolkoztam és erre jutottam.
na erre a legjobb válaszom: Gary Chapman: A szerelem pszichológiája
Abban a fejezetben ahol elmondja mi a szerelem...na azt ha elolvasod szerintem nagyon sokat megtudhatsz mire is képes a szerelem...pontosabban a szerelemmel vakított szerelmes :) nem véletlen mondják, hogy a szerelem vak :)
21F
Ebben biztos van valami... nekem egyik kapcsolatom sem működött korábban, még egy évig sem, mert nem voltam soha szerelmes.
Amikor szerelmes lettem viszonzottan:) nos ez működik gond nélkül évek óta.
Mr.King : Köszi! Mentek a zöld kezek!
Féltem, hogy nem teljesen érthető a kérdésem, de ezek szerint mégiscsak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!