Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha megkedvelnétek egy nőt, akinek elszerettétek a férjét?
Meg nem kedveletem, de tiz evvel kesobb valami veletlen kapcsan eszembe jutott es ugy voltam vele, hogy bocsanatot kerek tole a 10 eve tortentekert. Haaaat nem ugrott a nyakamba, de megkoszonte, hogy belattam es vegulis mindketten oda lyukadtunk ki hogy nagyon gyerek voltam meg.
Aztan volt egy no aki osszejott az ex ferjemmel aki a ferjem volt, es azota is az egyik legjobb baratnim, hihetetlenul szeretjuk egymast, de a volt ferjem ket honap utan kidobta, mert ugye o nem akart tolem valni, csak ugy gondolta, hogy ez a szereto dolog mukodhet. Tevedett:-))))
18 ; legjobb baratnom ugy megverte a ferje szeretojet aki felcsinaltatta magat hogy a liba elvetelt es kicsit helyenket kopasz maradt a feje ugy megtepte.
Es igazat adok neki amiert o 10 evig kuzdott lobik programban es 6 honapja fekudt azt a 19 eves majon 2 dugasbol osszehozta (volna)
Persze le akartak csukni de nem tudtak mert o is rosszul lett es korhazba kerult a terheseggel.
Ferjet kidobta liba elmenekult mas orszagba
Aki mas ferjet elveszi es kivanja annak ugyanez lesz a sorsa es helye a pokolban van.
Az egyik legnagyobb bun a vilagon es a legmocskosab
:D Te beteg állat! Azért nem mindegy, hogy a férjed szeret, vagy csak azért nem megy félre, mert egy agresszív állat módjára tőből tépnéd le a farkát, és hókusz-pókusz megátkoznád.
Tanuld meg egy életre, és boldogabb leszel(hát még mi): akit lehet vinni, azért nem kár.
Majd meglatod ki nevet a vegen ..
Teged majd az Elet megtanit Akkor sirhatsz mikor Tied viszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!