Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek, ha megkedvelnéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha megkedvelnétek egy nőt, akinek elszerettétek a férjét?

Figyelt kérdés
Elég hülye szitu.
2016. ápr. 12. 07:28
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Aztán mehetnél egyet hűsölni, úgyis tikkasztó meleg van ;)
2016. ápr. 12. 14:44
 22/32 Költőnő? ***** válasza:
65%
Te amúgy vmi gykceleb szeretnél lenni?
2016. ápr. 12. 14:44
 23/32 anonim ***** válasza:
74%
Van a baráti körömben egy pár, ahol az ex és az új feleség elég jóban vannak. Ott az volt a helyzet, hogy az ex szinte megkönnyebbült, hogy az amúgy is pocsék házasságának vége lett, csak neki nem volt elég ereje kimondani, hogy legyen vége. Így az új nő csak segített meghozni a döntést és lezárni a rossz házasságot. Na ők például jóban lettek, már csak azért is, mert az első házasságból származó közös gyerek miatt eleve tartják a kapcsolatot.
2016. ápr. 12. 14:47
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Meg nem kedveletem, de tiz evvel kesobb valami veletlen kapcsan eszembe jutott es ugy voltam vele, hogy bocsanatot kerek tole a 10 eve tortentekert. Haaaat nem ugrott a nyakamba, de megkoszonte, hogy belattam es vegulis mindketten oda lyukadtunk ki hogy nagyon gyerek voltam meg.

Aztan volt egy no aki osszejott az ex ferjemmel aki a ferjem volt, es azota is az egyik legjobb baratnim, hihetetlenul szeretjuk egymast, de a volt ferjem ket honap utan kidobta, mert ugye o nem akart tolem valni, csak ugy gondolta, hogy ez a szereto dolog mukodhet. Tevedett:-))))

2016. ápr. 12. 15:05
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

18 ; legjobb baratnom ugy megverte a ferje szeretojet aki felcsinaltatta magat hogy a liba elvetelt es kicsit helyenket kopasz maradt a feje ugy megtepte.

Es igazat adok neki amiert o 10 evig kuzdott lobik programban es 6 honapja fekudt azt a 19 eves majon 2 dugasbol osszehozta (volna)

Persze le akartak csukni de nem tudtak mert o is rosszul lett es korhazba kerult a terheseggel.

Ferjet kidobta liba elmenekult mas orszagba

2016. ápr. 12. 17:31
 26/32 anonim ***** válasza:
75%
25 os szerencsere beloled van kevesebb.Hasonlo jokat kivanok.
2016. ápr. 12. 18:47
 27/32 anonim ***** válasza:
28%

Aki mas ferjet elveszi es kivanja annak ugyanez lesz a sorsa es helye a pokolban van.

Az egyik legnagyobb bun a vilagon es a legmocskosab

2016. ápr. 12. 19:20
 28/32 A kérdező kommentje:

:D Te beteg állat! Azért nem mindegy, hogy a férjed szeret, vagy csak azért nem megy félre, mert egy agresszív állat módjára tőből tépnéd le a farkát, és hókusz-pókusz megátkoznád.

Tanuld meg egy életre, és boldogabb leszel(hát még mi): akit lehet vinni, azért nem kár.

2016. ápr. 12. 21:45
 29/32 anonim ***** válasza:
0%

Majd meglatod ki nevet a vegen ..

Teged majd az Elet megtanit Akkor sirhatsz mikor Tied viszik.

2016. ápr. 13. 07:43
 30/32 anonim ***** válasza:
59%
# 29 Időpont ma 07:43 - Te sem voltál gyerek olyan családban, ahol a szülők állandóan marakodtak, és soha nem kívántad, hogy bárcsak inkább elváltak volna... Én sajnos ezt az oldalt is ismerem...
2016. ápr. 13. 11:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!