Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek, ha megkedvelnéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha megkedvelnétek egy nőt, akinek elszerettétek a férjét?

Figyelt kérdés
Elég hülye szitu.
2016. ápr. 12. 07:28
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Remélem nem bánjátok, ha bemásolom, amit priviben írtam valakinek.

(Többek közt érdeklődött arról van-e közös gyerkőc)

"Ó, ennél bonyolultabb a szitu. Terhes volt, és most veszítette el a babát :( Akit imádtam volna, és nem hogy tiltottam volna, hanem támogattam volna, hogy rendszeresen látogassa az apja, és akár én is."

2016. ápr. 12. 09:24
 12/32 A kérdező kommentje:

: Támogatásképp megyek a szerelmemnek, mert nagyon kivan, vádolja magát. Lássuk be, ha ketten vannak, oké, megbeszélték, de ez nehéz, próbálom őket kizökkenteni, és a nőt is vigasztalni (nekem is volt vetélésem, eléggé megrázott, egy év kellett, hogy teljesen túl legyek rajta). Őrülten hangzik tudom. :/ Szeretném, ha érezné, hogy tényleg a minimális ellenérzés ellenére irányában, nem vagyok gonosz, nem arra megy ki ez az egész, hogy őt bántsuk, bántsam. Szeretném, ha tudná, hogy együtt érzek vele, és a harag se vegyen erőt rajta, mert lássa, hogy megszerettem őt is. Nincs hátsó szándékom, csak annyi, hogy boldogok legyünk.

Tudom kihívom magam ellen a sorsot ezzel, elsülhet másképp is, de ha vita is lesz, nem tágítok, míg meg nem érti, hogy nem csalt az ösztöne, én tényleg egy olyan barát vagyok, akire mindenkinek szüksége lenne, és őrültségekre lenne képes érte. Például ezer kilómétert utazni,hogy a szemébe nézzen, egy épp világfájdalmat érző anyával, aki épp alig áll a realitás talaján, hogy annak ellenére, hogy mélységesen gyűlölnie kéne, őt akarja vigasztalni. Szembenézek vele, pedig tudom, ilyet senki sem merne tenni,de épp ezért bízok magamban. Mert ez bizonyítja ki is vagyok.

2016. ápr. 12. 09:34
 13/32 A kérdező kommentje:
Persze, nem akarok nyomulni se, elpárolgok, ha arra van szükségük. Csinálok kaját, megöntözöm a kertet, vécét pucolok, elmegyek a boltba csekkolom a szomszédokat egy rövid séta erejéig :)
2016. ápr. 12. 09:46
 14/32 anonim ***** válasza:
Szép,szép, csak tök felesleges!
2016. ápr. 12. 09:58
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Vécét is pucolsz? De rendes vagy. Hozzánk nem jössz át? Nekem is nagytakarítanom kellene, jól jönne a segítség... Igaz, lángoló török hapsik nincsenek itthon, velük nem tudok szolgálni. :-(
2016. ápr. 12. 12:42
 16/32 anonim ***** válasza:

Hülye helyzet, de ha tudjátok jól kezelni, akkor miért lenne probléma?

Akibe én beleszerettem, neki akkoriban lett párkapcsolata, amikor megismertük egymást néhány évvel ezelőtt, szóval fel sem merült, hogy több legyen, nem úgy tekintettünk egymásra, aztán az idő mást hozott, és kötődni kezdtünk egymáshoz, nem lett több egyelőre, és én többek között azért is nem megyek tovább ezzel kapcsolatban, mert kedvelem azt, akivel akkor összejött. Szóval ahhoz, hogy legyen köztünk több, neki kellene lépnie, mert én nem fogok így (egyébként nem házasok).

Nem tudom, mit hoz számunkra az élet, anno azt gondoltam, majd ez az érzés is elmúlik, mint a többi ehhez hasonló szituációban, és újra belevetem majd a társkeresésbe, de ezúttal nem így lett. Nem tudom megmagyarázni, hogy pontosan mi van köztünk, de ez nagyon más kötelék, mint a korábbiak, olyan érzés van bennem, hogy "célba értem", és nem vágyom arra, hogy tovább keressek.

2016. ápr. 12. 13:10
 17/32 A kérdező kommentje:
Haha :D csak mondtam vmit na, nem ez a lényeg. Csak hogy veszem a lapot mikor kell magukra hagynom őket.
2016. ápr. 12. 13:16
 18/32 anonim ***** válasza:
68%

hanyas vagy ocska ribizli vedd mar eszre magad

ha az en ferjemre hajtanal szurkos fonallal varnam be a lukat es kopaszra borotvalnam a fejed es ugy megvernelek hogy jarni nem tudnal

a ferjemet meg lecsoba karikaznam

2016. ápr. 12. 13:53
 19/32 anonim ***** válasza:
18 :D :D :D
2016. ápr. 12. 14:05
 20/32 A kérdező kommentje:
Na arra vennék egy mozijegyet!
2016. ápr. 12. 14:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!