Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak az ilyen külsejű és stílusú nőt 1-10-es pontrendszerben hányra pontoznátok?
22-es jol irja. A ferfiak nem latjak meg kulon a csinos ruhat, a szep, gazdag hatteret. Ok egy savanyu not latnak ennyi.
Nekem noi szemmel o az a katergoria, aki eredendoen NEM szep, de igenyes, es penzzel stilust es szepseget vasarolt maganak.
Ezt a not egy sima farmer-poloban-kardiganba beultetned egy plaza kavezojaba nem sokan neznek meg.
Nem szep szegeny. Az orrat ocskara szabtak, a haja valami fura sarga es a szaja is fel van toltve, meg isten tudja mi van meg rajta megcsinalva.
Nektek azert tetszik, mert jo a kep, nem a no. A kep jo.
Az orra nekem sem tetszik, de bőven átlag feletti az alakját nézve. Szerintem is szigorú vonásai vannak, én is a husi selena gomez arcokat szeretem, de egyértelműen átlag feletti a nő. Főleg a korához képest.
10/8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!