Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak az ilyen külsejű és stílusú nőt 1-10-es pontrendszerben hányra pontoznátok?
2016. ápr. 7. 23:38
11/36 anonim válasza:
Ennyit rólatok.. Ez a nő nagyon szép, szerintetek pedig már már átlag alatti.
Ne hisztizzetek mikor valamelyik férfi képre azt mondjuk totál átlagos.
N
12/36 anonim válasza:
Olyan frankenstein feje van, de a teste jó.
13/36 anonim válasza:
#11 ment a zöld kéz.
Egyre kevésbbé erdekel az itteni "férfiak" sírásra, ez a no nagyon szep szerintem is. En a nagyobb cici két szeretem de igy is simán egy kilences no.
14/36 anonim válasza:
Nem én vagyok a cél közönség de szerintem is 6-7 es a legtöbb képen. Lehetne sokkal szebb is egy másik hajjal és más ruhával meg kicsit kevesebb utálom a világot kisugárzással.
15/36 anonim válasza:
Hát ti hülyék vagytok. Ha ez a nő 6-os, akkor milyen egy 10-es? Ufó vagy mi? Szerintem 8.5.
16/36 anonim válasza:
Csinos, a stílus is jó, de nem az én ízlésem. 10/7.
17/36 hollófernyiges válasza:
Olyan semmilyen. 4,5/10.
18/36 anonim válasza:
Alapvetően szép nő. De rá van aszva a bőr az arcára a mogorvaságtól. Legalábbis képeken így jön át. Nem tudom, hogy mit néz így mindig. A Comedy centrált vagy, hogy hárman vascsővel szaladnak felé.
19/36 anonim válasza:
Hát igen, azért itt elég sok minden megmutatkozik. Akkor már értem, az itteni helyes-kedves srácoknak miért nincs sikerük, amikor az "átlagos2 nőknél próbálkoznak. Ez a nő nem átlagos. Az átlag az, akit látsz az utcán, a metrón, ahhoz képest ez a nő sokkal szebb, csinosebb, előnyösebb arcszerkezetű. Az meg, hogy nem mosolyog... basszus, az feltűnt az ittenieknek, hogy ezek filmből / sorozatból szedett képek? Ha ott olyan a karaktere, ha akar, sem mosolyoghat... vagy ha igen, akkor kirúgják, és keresnek helyette mást :D.
20/36 hollófernyiges válasza:
A közvetlen munkahelyemen négy 35 alatti nő dolgozik, ennél mindegyik jobb és nem modellügynökségről van szó, hanem állami irodáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!