Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak az ilyen külsejű és stílusú nőt 1-10-es pontrendszerben hányra pontoznátok?
2016. ápr. 7. 23:38
21/36 anonim válasza:
Neked lehet, hogy 4,5, de gondolom a kérdés arra vonatkozott, hogy szerinted objektíven mennyi.
22/36 anonim válasza:
Várjunk! Női szemmel lehet, hogy a képeken levő személy nem átlagos, sőt nagyon szép stb. Csinosnak látják, szép ruhák, smink. Olyan dolgok amikre a mai nők többsége vágyik, mert azt hiszi, hogy így lesz átlagon felüli. Namármost férfi szemmel ezek a dolgok nem sokat érnek. Egy NŐ nem attól lesz nagyon vonzó, mert az aktuális média elvárásoknak tökéletesen megfelel. Attól, mert sok nő azt hiszi, hogy a Palvin Barbi kategória a top befutó a valóság még más.
23/36 anonim válasza:
Nah úgy látszik itt azért van mindenkinek barátnője mert ezek még egy kupac szart is megdugnának. Hogy láthatja ezt valaki szépnek? Olyan a feje mint egy férfinak.
24/36 Roland G. válasza:
23# :)))))
Szerintem sem nagy szám.Gyenge játékos a hölgy. 5/10
25/36 anonim válasza:
Hát Palvin Barbi tényleg nagyon szép.
26/36 A kérdező kommentje:
Làny vagyok ès szerintem nagyon szèp nő és a stílusa is nagyon jó. Érdekes , hogy azok a válaszolok akik átlag aluli kategoriába sorolták azoknál az átlag vagy átlag feletti nő hol kezdödik? Budapesten a metron, villamoson, buszon ritkán látni ilyen nőt.
2016. ápr. 8. 14:45
27/36 anonim válasza:
22-es vagyok. Nem mondom azt, hogy nem szép. És azt sem mondhatom, hogy átlagos, abból a szempontból, hogy hány hasonló kaliberrel futsz össze a városban. De akkor sem egy olyan nő akire 10/8-at fogok adni.
28/36 anonim válasza:
Nekem nem jön be. Kb 5/10 21/L
29/36 anonim válasza:
27-es, érdekes, azt írod, szép, de nem adsz rá 8-at. Nálam a szép 8-nál kezdődik, bár gondolom, mindenkinél máshol.
30/36 anonim válasza:
Nekem tök tetszik, 10/8. Efölött már csak a különleges szépségek vannak. Itt vannak még képei:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!