Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti miből szoktatok rajonni, hogy egy nő szerelmes
beletek?
Két férfifaj létezik ebből a szempontból:
1. aki értékeli és örül, megbecsüli, ha egy nő szerelmes belé,
2. aki vonogatja a vállait, érdektelen, sőt sokszor a hátadnál ki is nevet a haverok előtt.
Minden férfi látja-érzi, ha szerelmesek belé, aki nem, az pedig egy kis ovis fejű, lehet 30-on felül is.
2016. ápr. 7. 10:13
Hozzáteszem, hogy az érettebb férfiak szívesen fogadják az őszinte érzelmeket, kedvességet, odafigyelést lányok-nők részéről, s nem keltenek kétségeket benned a némaságukkal, lealacsonyítással, kerülgetésekkel - ez a három viselkedési stílus nagyon divatos sajnos, fel kell ismerni idejében és nem belemenni.
2016. ápr. 7. 10:15
Nem kell észrevenni. Ha valaki tetszik akkor próbálkozom, ha összejön a dolog akkor a kapcsolatban könnyen ki lehet deríteni a tettei alapján.
2016. ápr. 7. 11:03
Ez nagyon változó szerintem. Vannak, akik csak a nagyon nyilvánvaló jelekből értenek csak, viszont vannak, akik egy köszönést is félreértenek.
Amúgy a sok mosolygás, testi kontaktus (kar, váll érintés főleg), hosszabb ölelések köszönésnél, huncut kis tekintet (ezt ennél jobban nem tudom leírni), kedvedkedések (saját sütésű süti, ajándék sör). Én legalábbis így fejezem ki az érzéseimet ilyen helyzetben, próbálom bátorítani a kiszemeltet, de általában megunom, és nemes egyszerűséggel megcsókolom az illetőt.
2016. ápr. 7. 12:07
Szerelmes? Ha már összejöttük akkor legyen szerelmes! Addig csak egy rajongó max. A jelekből lehet tudni hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, ekkor kezdeményezünk.
2016. ápr. 7. 12:09
Elpirul a nő,ha találkozik a tekintetünk,esetleg lesüti a szemét zavarában,amikor találkozunk,mintha ,,felcsillana''a szeme
2016. ápr. 7. 13:40
En olyankor irto zavarba vagyok vagyis probalom elrejteni ezt de nem tudom mivel olyan piros lesz az arcom:Digazabol valahogy mindig kerulom a tekintet nem nezek a szemebe,figyelek h mit mond de igazabol probalok kozombos lenni ami nem sikerul mivel ha hozzam er egyszeruen elveszitem a kontrolt es megadom magam neki:D
2016. ápr. 7. 17:30
Pl. abbol, hogy az illető hölgy kitartóan igyekszik mindig a közelembe kerülni, és minnél több időt a társaságomban tölteni...És közben igyekszik mindig egyre csinosabban öltözködni, és gyakran keresni a pillantásomat...Na...Ha ilyen szitukba kerülök bármikor is, akkor már tudom tévedhetetlenül azt mindig, hogy az illető hölgy bizony gyengéd érzelmeket táplál szerény személyemet illetően...
2016. ápr. 7. 19:17
Kapcsolódó kérdések: