Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes vagyok nem vagyok éhes megoldás?
21 éves fiú vagyok és hát szerelmes aminek nálam olyan tünete is van hogy abszolút nem vagyok éhes.
De azért kéne enne csak nem igazán birok. Más is volt igy? mi lehet erre a megoldás? vagy ez egy idő után vissza áll az étkezésem normálisra?
Nálam is előfordult már, hogy nem ettem, bár nekem alapból problémám van az étkezéssel.
Az is lehet, hogy ember függő. Nem mindenkinél van az hogy nem eszik, mikor szerelmes.
Ilyenkor megemelkedik a dopamin szint, amire úgy reagál a szervezeted, hogy több adrenalint termel(noradrenalint), ami vércukor szint emelkedéshez vezet....ugyanez játszódik le vészhelyzetben, amikor nagy stressz éri a szervezetedet.
Ilyenkor magas a pulzusszám, emelkedik a vérnyomás, vércukor szint növekedik, a szervezet mozgósítja a tartalékokat....az éhségérzet elmúlik.
Azt tudom mondani, hogy ha nem is vagy éhes, azért egyél valami kalóriadús dolgot(csoki,banán), ami segít fenntartani a "bodult" állapotot, de a szervezetednek is ad némi utánpótlást.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!