Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki egyszerre 2 emberbe is szerelmes? Mi a megoldás?
Tudom, hogy csak én dönthetek, én látom, stb stb, de kiváncsi lennék, hogy élt-e már át valaki hasonlót, hogy nem tudta, mitévő legyen, és végül hogyan döntött. Szivesen beszélgetnék valakivel erről a témáról, eléggé rámférne. :S
23/L
Nem.
Ha igazán szeretsz valakit, akkor nem érdekel más.
Először is "Mi a szerelem"?
(az én felfogásom szerint) Közösen átélt élmények, bajok, tragédiák, jó-dolgok... közös titkok, és szexuális vágy két ember között.
Ezáltal - véleményem szerint - akár több embert is lehet egy időben szeretni. Viszont a jelenlegi társadalmi normák ezt nem engedik meg.
Szerintem lehet. De lehet nem az embert szereted, csak az élményeket, és azt amit vele csinálsz. Pl egyikkel imádsz otthon lenni, együtt főzni, tévézni, beszélgetni, míg a másikkal bulizni szeretsz, azonos a baráti körötök, mindig vigyáz rád stb..
Kicsit hasonlóan érzem magam, exbarátnőm, és egy új lány iránt is érzek valamit. De igaza volt az utolsónak, ha minden klappol az elsővel, nincs második. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!