Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti miből szoktatok rajonni, hogy egy nő szerelmes beletek?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 7. 08:54
1/18 anonim válasza:
Férfiaknak ilyesmiben általában nincs részük, szóval nem túl sok értelme van a kérdésnek.
2/18 anonim válasza:
Jaja :D nincs részük
Esetleg a te kis szűrke világodban.
3/18 A kérdező kommentje:
Viccet felreteve...
2016. ápr. 7. 09:43
4/18 mikeXxX válasza:
Sokat mosolyog rám mélyen a szemembe néz tekergeti a haját keresi a tesit kontaktust és eszi a szavaim ekkor már tudom jó vagyok nála :D !
5/18 anonim válasza:
Pistike, minnyá 10 óra ideje lenne felkelni és abbahagyni az álmodozást
7/18 anonim válasza:
Nehogy azt hidd. Csak már nem hiszek a mesékben :D
8/18 anonim válasza:
# 5
Én irtó szerelmes vagyok a barátomba. Akkor ezt mivel magyarázod...? :D
Egyébként onnan tudja, hogy mondom neki. :D De komolyra fordítva a szót, gondoskodok róla, szeretgetem, rajongva nézek rá, bújok hozzá, puszilgatom, figyelek rá, stb!
9/18 anonim válasza:
Okés ez esetben további szép napot :D
10/18 A kérdező kommentje:
olyan esetrol van szo amikor a felek nincsenek kapcsolatba..
2016. ápr. 7. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!