Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfi szemmel melyik a vonzóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi szemmel melyik a vonzóbb, melyiket tudnád inkább megszeretni? 20+L

Figyelt kérdés

1. Extrovertált, hangos, határozott, irányító, magabiztos, számos partnere volt.

2. Introvertált, csendes, szerény, vissza fogott, tiszta lelkű, szűz.

2016. ápr. 5. 10:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

A másodikat sokkal inkább meg tudnám szeretni annak ellenére, hogy határozottnak tartom magam, és azért voltam már néhány nôvel.

20+F

2016. ápr. 5. 10:35
 2/14 anonim ***** válasza:
2. és pont ilyen a barátnőm, és imádom :)
2016. ápr. 5. 10:36
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha csak a fenti két lehetőség közül lehet választani akkor nálam ennyi alapján a második. Mégpedig azért mert én is Introvertált vagyok, és viszonylag csendes. Így egy határozott túlzottan magabiztos extrovertált lány nem lenne hozzám való.
2016. ápr. 5. 10:37
 4/14 anonim ***** válasza:
Egyik sem, mert ennyire szélsőséges típusok ritkák. Láttam én már olyat, hogy szerény szüzikét adta közben sunyiban egy ordas nagy kva volt, ahogy olyat is, akit helyzettő függően tudtam volna berakni ebbe a 2 csoportba tehát mindkettő volt egyszerre és egyik se.
2016. ápr. 5. 10:45
 5/14 anonim ***** válasza:
51%
A második, de csak mert nem volt sok partnere. Egyszer és mindenkorra végeztem azokkal a lányokkal, akiknek sok partnere volt... Rossz tapasztalatok.
2016. ápr. 5. 10:45
 6/14 anonim ***** válasza:
22, azért mert nem iszom bele abba a sörbe, amibe előttem már beleittak. (természetesen ezt ez viszont is igaz)
2016. ápr. 5. 10:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Hosszútávra senki nem fogja az 1-est választani. Ez tuti. Rövidtávra pedig azt amelyik jobban néz ki.
2016. ápr. 5. 11:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi csillag, ha megerősítést szeretnél, azt ne idegenektől, és pláne ne ilyen sarkított példákkal :)

Elég irányított az egész, és nyilvánvaló. hogy mit akarsz belőle kihozni.

Aki extrovertált, nem biztos, hogy hangos lesz, nem is beszélve a partnerek számáról.

Az introvertáltnál meg ha az általad írt első kategóriához mérve jellemeznénk, akkor hiányzik a bizonytalan, féltékeny, folyamatosan megerősítést váró, szorongó, prűd és hasonló jellemzések. Ugye, hogy így már nem is hangzik olyan jól?

Egy extrovertált ember általában határozott, magabiztos, társaságkedvelő, könnyen barátkozó, felszabadult.

Egy introvertált ember pedig csendes, magának való, nem szereti a nagy társaságokat (ha mégis belekeveredik nem találja a helyét, elvonul), nehezebben barátkozik, viszont tartósabb baráti kapcsolatokat épít.

Sokkal másképp hangzik mindkettő. Bármelyik típus lehet tisztalelkű, könnyűvérű, őszinte, kétszínű...stb De megsúgom, a legtöbb ember ennek a két típusnak a keveréke, bár általában azért érezhető, melyik a nyomatékosabb.

2016. ápr. 5. 11:04
 9/14 anonim ***** válasza:

Ilyen fekete-fehér emberek nem léteznek. :)

Ha csak magamat tekintem, inkább introvertált vagyok (bár helyzetfüggő), de általában hangos és határozott személyiség vagyok, az irányító attól függ, hogy milyen területen kell mozogni. A tiszta lelkűt nem tudom, hogy mit is jelentene itt, de feltételezem, nem ebbe a kategóriába esek, mert pl. egyik haverommal külön csoportunk van arra, hogy morbid, csecsemőhalálos vicceket küldözgessünk egymásnak... :D De pl. igen kevés szexuális partnerem volt, mivel nehezen nyíltam meg mindig is érzelmileg, és számomra a szex nagyon bensőséges dolog.

Úgyhogy nincsenek annyira egysíkú emberek, ahogy ezt te itt felvázoltad.

2016. ápr. 5. 11:11
 10/14 anonim ***** válasza:
60%
"Tiszta lelkű". :DDD Attól lesz valaki tiszta lelkű, hogy még nem szexelt és nem tud kommunikálni az emberekkel...?
2016. ápr. 5. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!