Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
vázolom ahelyzetet! 9 hónapja van barátnőm! ő 3 hónap után azt mondta nem megy nem tud belém szeretni stb...majd 1 napra rá még is vissza jött,hogy folytajuk inkább tovább!Én akkor ott nagyon elbizonytalanodtam..Azt hittem nem fog tartani sokáig stb..egy hónapra rá csókolóztam egy másik lánnyal(Ittassan meg a barátnőmmel is össze voltam veszve)! És láss csodát a kapcsolatom egy állom lett az elmult pár hónapban olyan szerelmes lettem a barátnőmbe és ő is belém...de az a csók miatt még igy hónapokra rá is óriási lelkiismeret furdalásom van...szerintetek mit csináljak mert ha elmondom tuti elhagy :( járt már valaki hasonlóan?

2016. ápr. 4. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem mondanám el,most jól megvagytok nem érdemes ezt megkoczkaztatni valami olyan dolog miatt, ami akkor történt amikor nem is annyira rajongtatok egymásért.
2016. ápr. 4. 20:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Most álom a kapcsolatom! és akkora fájdalmat okoznék neki hogy az valami borzasztó lenne....Csk sajnos igy meg lelkismeret furdalásom van emiatt,hogy hogy lehettem ekkorra ökör :8 Csak ugye visszacsinálni nem lehet már :(
2016. ápr. 4. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mondd el mert ez nem akkora nagy dolog,hogy jelentösége lenne.amikor az történt még nem is nagyon voltak érzelmek a kapcsolatban. Ha meg elmondod akkor lehet,hogy csak fölfujja az egészet és nem fog bízni benned.bizalom nélkül meg már ba..hatod a dolgot
2016. ápr. 4. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne mondd el! Inkább örülj neki hogy volt más élményed is.

Más már rég elfelejtette volna!

2016. ápr. 5. 08:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bátoritást jól esik! :)
2016. ápr. 7. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!