Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ilyenkor?
Van egy lány akibe szerelmes vagyok.
4 honappal ezelött jártunk.
Én szeretném ujra kezdeni vele.
De ő eddig semmi erre utalo jelet se választ nem adott.Most ugy állunk h beszélgetünk de olyan h esetleg tali közös progik nem igen látok rá esélyt az ő szemszögéből.Viszont nekem ez a helyzet nagyon fáj.Vagy az van h ezek ellenére is beszélgetek vele bár mennyire is meg visel ez a szitu.Vagy szonékül lelépek.
Vagy meg írom neki h ez és ez van amire biztos vagyok benne h ő maradásra kényszerítene.18 éves a lány.
Ezt tettem idáig.Karácsonyra is vettem neki ajándékot odaakartam addni lerázott.
Videokat csináltam neki.Gondolkodási időt addtam neki de semmi.Így hogy küzdjek érte?Neten keresztűl reménytelen.Tali is teménytelen.
Köszönöm :)
Furcsa mert mondja h vigyázak magamra
Multkor kérdeztem hogy van írta h szarul mert olyat bánt akit mindennél jobban szeret.Ha rám utalt volna akkor adott volna valami jelet.Videot készítettem neki utolsora egy mosoly jelet küldött.
Meg köszöni h szilveszterkor öszeraktam őt lelkileg.Meg rajtam kívül már senkije nincs se mellette.Meg furcsa h mikor eltüntem folyton keresett meg szinte már erőszakoskodott h legyünk barátok.
Csak legalább valami kis halvány jelet addna h van még remény és h érdemes küzdenem.De neten keresztül nem tudom hogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!