Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit csinálnátok ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok ilyenkor?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe szerelmes vagyok.

4 honappal ezelött jártunk.

Én szeretném ujra kezdeni vele.

De ő eddig semmi erre utalo jelet se választ nem adott.Most ugy állunk h beszélgetünk de olyan h esetleg tali közös progik nem igen látok rá esélyt az ő szemszögéből.Viszont nekem ez a helyzet nagyon fáj.Vagy az van h ezek ellenére is beszélgetek vele bár mennyire is meg visel ez a szitu.Vagy szonékül lelépek.

Vagy meg írom neki h ez és ez van amire biztos vagyok benne h ő maradásra kényszerítene.18 éves a lány.

2016. jan. 9. 14:03
 1/4 anonim válasza:
Figyelj. Te őszintén, teljes szívedből szereted a lányt? Ha igen akkor küzdj érte.. Ne lépj le, azzal nem oldanál meg semmit. Beszélj vele, hódítsd meg újra a szívét. Ne engedd el őt, harcolj érte. Sok sikert !
2016. jan. 9. 14:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Ezt tettem idáig.Karácsonyra is vettem neki ajándékot odaakartam addni lerázott.

Videokat csináltam neki.Gondolkodási időt addtam neki de semmi.Így hogy küzdjek érte?Neten keresztűl reménytelen.Tali is teménytelen.

2016. jan. 9. 14:53
 3/4 anonim válasza:
Hmm. Most én is egy hasonló helyzetben vagyok csak én lány vagyok. Én sem tudok vele találkozni, neten meg elég kevés mindenre jutok. Én is bármit is teszek,rám se figyel. Mondjuk az elég hülyén jön ki hogy egy csaj küzd a pasiért, de ha kell akkor igen is küzdeni fogok érte. Már 2 hónapja küzdök reménytelenül. De még nem adom fel. Igazán szeretem őt és nem hagyom elveszni őt. Szóval ne engedd el őt. Ha kell akkor 1 évig is küzdj érte.. Én is ezt fogom tenni. Lehet bele fogok fáradni de nem tudom.. Sok sikert
2016. jan. 10. 10:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Furcsa mert mondja h vigyázak magamra

Multkor kérdeztem hogy van írta h szarul mert olyat bánt akit mindennél jobban szeret.Ha rám utalt volna akkor adott volna valami jelet.Videot készítettem neki utolsora egy mosoly jelet küldött.

Meg köszöni h szilveszterkor öszeraktam őt lelkileg.Meg rajtam kívül már senkije nincs se mellette.Meg furcsa h mikor eltüntem folyton keresett meg szinte már erőszakoskodott h legyünk barátok.

Csak legalább valami kis halvány jelet addna h van még remény és h érdemes küzdenem.De neten keresztül nem tudom hogy.

2016. jan. 10. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!