Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerelmes egy fogyatékos ember?
Figyelt kérdés
Tudják értelmezni ezt az érzést? Van egy ismerősöm, aki nem biztos, hogy fogyatékos, de nem úgy viselkedik, mint egy átlagos ember. Mindenkivel kedves, de nagyon buta szegényke. Nincs önálló véleménye semmiről és látszik rajta, hogy mindenkinek meg akar felelni, de nem sokat ért a körülötte lévő világból és össze van zavarodva. Azt hallottam, hogy szerelmes belém. Nem tudom, hogy igaz-e. Hogy értessem meg vele, hogy nem lehet köztünk semmi, anélkül hogy megsértsem?2016. ápr. 2. 21:42
21/21 anonim válasza:
Nekem pont ugyan ez van csak ên nő vagyok és a fiatalembert kerülöm ahogy tudom nem egyszer tudtàra adtam hogy nem lehet semmiköztünk aztàn leàllt nem könnyű kommunkikàlni sem vele!Am az sem mindegy hogy milyen súlyos az illető fogyatékossàga !Az enyhe még tűrhető de a súlyos az rosszabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!