Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerelmes egy fogyatékos ember?
Asszem páran itt a szóban forgó lánynál is fogyatékosabbak...
Miért ne lehetne? Attól hogy sérült, vagy nehezebb felfogású, attól még ugyanúgy vannak érzései, sőt sok esetben ezek még talán erősebbek mint egy átlag emberé.
Kérdező, nem tudom. Ha nem muszáj ne találkozz vele, ha ez elkerülhetetlen, akkor pedig talán legjobb ha figyelsz arra hogy még csak véletlenül se adj viszonzásra utaló jelet. Kedves lehetsz, legyél is, de pl magadtól ne ölelgesd. Ha ő teszi az bajosabb, mert lehet neki sokkal jobban fájna ha azt mondanád, boccsi ezt ne. De lehet nem is igaz ez, mert ahogy te is mondod, mindenkivel nagyon kedves. Nehéz ügy...
Szerintem inkább te vagy fogyatékos....
Nem ismered a szó jelentését úgy látszik.
Ez a szemálláson is meglátszik pl.,hogy ki az,aki szellemileg sérült és ki nem.Ezt minden szemétség nélkül mondom,mert önkénteskedtem már köztük,tehát köztük nem érzem feszélyezve magamat,hogy basszus,most hogy viselkedjek.
Bizony lehetnek szerelmesek,5-6 éves önkénteskedésem alatt két szerelmespár kialakulásának is tanúja voltam és ezek nem 1-2 hónapig tartottak.Egyik páros már egybe is kelt.A Tökfej c. film rémlik?Angolul többször is fent van az egész film jutyúbon,csak ott a srác a fogyatékos és ő szeret bele egy egészséges úrilányba,akinél megérzi,hogy emberileg sokkal több,mint aminek mutatja magát.Ajánlom figyelmedbe,nagyon tanulságos és szép film.
22/N
13-as válaszoló!Mit értesz azon,hogy a szemálláson is látszik?Miben különbözik az egészséges emberekétől az ő szemük?(Amúgy tényleg érdekel)
Egyébként lehet szerelmes,csak nyílván ők egy kicsit máshogy élik meg gondolom.
Ha az ábrázata nagyon buta,akkor már a tekintet se sugárzik az értelemtől,tapasztalat.
Ilyesmi a tekintete?
Amúgy én voltam az,aki a Tökfej c. filmet ajánlotta,ami ha érdekel,jutyúbon megtalálod Pumpkinként és 2002-es a film.
5-ös vagyok. Így olvasva a véleményeket szerintem is valószínű, hogy lehetnek szerelmesek, ahogy fentebb indokolták. Ha azt nézzük, hogy a pszichológia szerint a szerelem alapja a szexuális vonzalom, akkor pedig tényleg elég valószínű. (Mert tapasztaltam, hogy a szexuális igényeiket is kifejezik.) Egyébként szerintem nagyon őszinték.
De azt a válaszolót nem értem, aki lefogyatékosozott másokat, hogy miért teszi? Nem mindenkinek van tapasztalata ilyen emberekkel. Attól még nem hülyék! És az egy jó dolog, hogy egyáltalán feltesznek ilyen kérdéseket és próbálnak informálódni a témában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!