Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ott aludtam, de nem feküdt le velem. Mi lehet a gond?
Megismerkedtem egy fiúval, akivel minden szuperul alakult. Többször is randiztunk, majd megkérdezte, hogy nem szeretnék-e nála aludni az egyik hosszú hétvégén. Belementem, és jól is éreztük magunkat. Kezdeményező volt, és mikor már ott voltunk a dolog közepén azt mondta, hogy neki ez nem megy. Megkérdeztem mi a gond? Erre azt mondta hogy nem velem van, nagyon vonzónak tart csak rég volt már nővel és adjak neki időt. Mondtam semmi gond, persze. Petting belefért, de szex nem. Ezt még eljátszottuk ez után több éjszaka is. Vonzó, és csinos nőnek tartom magam, és a környezetem szerint is az vagyok. Velem lehet a gond? Mikor csináltok ilyet fiúk? Én úgy gondolom, ha nem tetszenék neki nem vetkőztetne le, vagy mondaná állandóan hogy mennyire kiván. Semmi gond nincs hogy nem sietjük el, csak furcsának érzem.
Kiváncsi vagyok a válaszokra
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!