Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha igazán szeretsz valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igazán szeretsz valakit, miért gond, ha Ő csak mással tud boldog lenni?

Figyelt kérdés

2016. márc. 19. 19:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
lol
2016. márc. 19. 19:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

mert rossz érzés,hogy nem szeretnek viszont?

amúgy meg el lehet fogadni. és még örülni is, hogy boldog.

de,hogy ez engem teljes szívemmel boldoggá tenne...nem éreznék egy pici fájó érzést sem,ez hülyeség.

2016. márc. 19. 19:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Mi együtt tudnánk boldogok lenni.
2016. márc. 19. 20:44
 4/11 anonim ***** válasza:
az is önző aki ilyet kér, és tapintatlan is
2016. márc. 19. 22:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha igazán szeretsz valakit, akkor te vele tudnál boldog lenni, nem? El lehet fogadni a másik döntését, persze, de onnantól az otthagyott fél eléggé megszívta, neki nem csoda, hogy ez gond.
2016. márc. 21. 20:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Gond vagy sem az tény, hogy rosszul esik. Nekem is fáj, hogy az exem mással van de szeretem annyira, hogy tudom így boldogabb és az ő boldogsága nekem fontosabb mint a sajátom. 21/L
2016. márc. 22. 16:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzem hogy az akivel együtt van, az boldogabbá tudja tennj mint én, akkor nem gond.
2016. ápr. 11. 19:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is így gondolom.
2016. aug. 1. 12:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Az, hogy velem nem. És miért nem velem?

Ha én igazán szeretem, akkor azt hiszem, hogy én is az ő másik fele vagyok, aután meg kiderül, hogy mégsem.

Soha, ismétlem soha nem tudnék úgy igazán szeretni, hogy képes legyek elengedni. Ha gáz, ha nem, így érzek. Persze bele kellene törődnöm meg nyilván, idővel megszoknám, de azt nem hiszem el, hogy nem kaparná a torkomat a sírás, ha mással látnám vègtelenül boldognak, önfeledten szerelmesnek.

Én képtelen lennék rá.

2016. aug. 1. 13:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Aki képtelen elengedni azt, akit szeret, az önző. Nem lehet eldönteni, melyik a fontosabb: szeretni vagy szeretve lenni. Mindkettő fontos! Minden ember számára ez a fontos. Az, ha az egyik fél szerelmes, a másik nem, mit jelent? A két legfontosabb dologból mindegyik csak az egyik részt kapta meg... Boldog lehet bármelyikük is, úgy igazán? Nem... Aki szerelmes, egy idő után megérzi, hogy nem szeretik viszont. El kell engedni a másikat.

Attól még lehet szép és boldog jövőtök - de két külön úton.

2016. aug. 1. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!