Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire gond az, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gond az, ha egy férfinek nincs hobbija, de alkalmazkodik a nő hobbijához és támogatja?

Figyelt kérdés
2016. febr. 19. 13:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%

Azért gond, mert akkor a férfi egyedül tulajdonképpen semmit se tud csinálni, nem szeret semmit, mintha üres lenne az egész élete.

Az oké, hogy támogatja, de nem lehet mindig alkalmazkodni, meg ez olyan, hogy nem biztos, hogy mindig fog tetszeni a srácnak az, amit a nő szeretne.

Az adott férfinak miért nincs hobbija? Miért nem találta meg számára a megfelelő szabadidős elfoglaltságokat? Miért nem érdekli semmi?

2016. febr. 19. 13:09
 2/14 anonim ***** válasza:
a kutya is ezt csinálja, alkalmazkodik a gazdihoz minden téren.
2016. febr. 19. 13:19
 3/14 A kérdező kommentje:
Mert próbálkozott több elfoglaltsággal, de hosszú távon nem jött be neki. Érdekli a kirándulás, természetjárás, barátokkal elleni és otthon szeret internetezni, filmeket, sorozatokat és játszani. Új dolgokba nehezen veti bele magát, de ha van mellette valaki akkor könnyebben elhatározza magát valamiben.
2016. febr. 19. 13:22
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha nem kényszerből csinálja és örömét leli benne akkor miért ne? Nincs ezzel gond
2016. febr. 19. 13:24
 5/14 anonim ***** válasza:
63%

"Érdekli a kirándulás, természetjárás, barátokkal elleni és otthon szeret internetezni, filmeket, sorozatokat és játszani." - akkor szerinted ezek nem hobbik? Határozd már meg légyszi, mi a hobbi fogalma!

Csak azt nem értem még mindig, hogy magadról miért E/3. személyben beszélsz?

2016. febr. 19. 13:27
 6/14 anonim ***** válasza:

a kirándulás az hobbi.

és mennyire szereti a munkáját? foglalkozik vele munkaidőn kívül is?

elárulom, hogy a fantáziátlan emberek maximum azokat érdeklik, akik irányítani szeretnek, nem egyenlő kapcsolatot.

viszont az valami, ha vágysz ki a természetbe, túrát szervezel magatoknak, na meg szexben, lakásbelső-tervekben, meglepetésekben, kedveskedésben is lehetsz kreatív.

másrészt viszont ha a férfinak olyan hobbija van, amihez semmi közöm, rosszabb esetben zavar, hogy állandóan róla beszél, akkor az is gond lehet. ha az a hobbi, hogy nálunk sörözik a haveri kör a focikupák alatt, attól nem leszek szerelmesebb.

szeretsz fotózni is odakinn?

2016. febr. 19. 13:31
 7/14 A kérdező kommentje:

Szeretek fotózni igen, pláne mikor egy növényre ráközelítek. Volt más hobbim, mint pl. edzettem egy ideig, de meguntam és teljesen abbahagytam azóta nem szoktam nagyon mozogni. Kiránduláson kívül és otthoni programokon kívül mást nem csinálok és nem tudok mást kitalálni. Ilyenkor télen kb. egész nap itthon ülök, mert ilyen időben tudom legnehezebben elhatározni magam valamiben. Programokat szervezni is csak úgy szeretek, ha van mellettem valaki, mert a kirándulást unom egyedül és nem tartom így igazi hobbinak.

Azért kérdezem, mert sok lánynak akivel ismerkedek van egy csomó hobbija és szeretném, ha emiatt nem menne el a kedve az ismerkedéstől, mert semmi olyat nem tudok mondani magamról, de könnyen tudok alkalmazkodni és nem ítélek el senkit a hobbija miatt.

2016. febr. 19. 13:41
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem neked nincs csajod. És így nem is lesz.

Az edzést meg nem lehet megunni, hiszen

1) jól nézel ki tőle

2) boldogságot vált ki.

Mindkét tulajdonság vonzza a csajokat. De te egy besavanyodott ... vagy, semmi más.

Meg mi ez az "alkalmazkodik a nő hobbijához"? A sajátodat is megunod, nem hogy másét...

2016. febr. 19. 13:47
 9/14 A kérdező kommentje:
Ne itélkezz úgy felettem, hogy szart se tudsz rólam!
2016. febr. 19. 13:56
 10/14 anonim ***** válasza:

kíváncsi lennék, milyen hobbikat mondtak az ismerkedőpartnereid. akiket én ismerek, többségüknek nincs különösebb hobbija.

az önkéntesség is jó, ha van lehetőség a közelben.

8, az edzést meg lehet unni. nem mindenkit tartanak extázisban a vágyképek, hogy micsoda jutalmad lesz, mire kigyúrod magad. valójában elég sokan unják, és tévéznek, zenét hallgatnak vagy telefonoznak közben, hogy teljen az idő.

6

2016. febr. 19. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!