Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha igazán szeretsz valakit, miért gond, ha Ő csak mással tud boldog lenni?
Figyelt kérdés
2016. márc. 19. 19:19
11/11 anonim válasza:
A kérdésre a válasz szerintem az, hogy annak gond, aki önző. Attól, hogy vmi, vki nem lehet az enyém, nem biztos, hogy ha az enyém lenne, akkor minden happy lenne.
Hogy miért gondolom ezt? Én elengedtem azt a srácot, akibe nagyon beleszerettem. Nem léptem pár ok miatt, a kolléganőm viszont igen. Lúzer vok vagy akármi más. De számot vetettem, nem tudtam volna neki azt adni, amit szerettem volna, amit a másik viszont igen. A családommal nem szeretném összeengedni, munkahelyi kapcsolat, fiatalabb nálam pár évvel, ő új dolgozó, én már 5 éve ott melózok, most hirtelen ennyi. Rossz most, mert a szívemnek hiányzik, az eszem pedig tudja, hogy jól van ez így, időnként viaskodnak. Inkább arra gondolok, hogy remélem boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!